sarkat5 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 11039
Én kint voltam.

És nem értek egyet veled. Panaszkodsz, pedig -20-ról sikerült felhozniuk 7-re a csapatodat? Érdekes módon a körülöttünk szurkoló összes szegedi és vásárhelyi helyi drukkerrel egyetértésben mi ezt abszolút másképpen láttuk... Nagyon jó volt, mert minden kétes döntés után (jó szinte csak elvétve fordult elő...) megbeszéltük, hogy mi is történt, a lefújás után pedig kezet ráztunk és megegyeztünk abban, hogy úgy, ahogy van, ökör az összes játékvezető. Faidt Miska és Parádi "vezette" a meccset, de tényleg jobb volna, ha -ahogy egy beszólás is hangzott- inkább tehenet vezetnének...
Amit a lefújás előtti sportszerűtlenről írsz, tényleg így volt, ott sem volt magánál Faidt. Ahogy pár másodperccel a vége előtt sem, amikor Moseleyt kis híján agyonvágták és feldobást fújt, holott szegedi a labdának még a környékén sem volt. De inkább ne menjünk bele a konkrét dolgok felemlegetésébe, mert ezen a mérkőzésen -egész komolyan mondom- alig lehetne egy utólagos elemzésnél helyes ítélettel találkozni.
Lukjanec lassú, öreges, körülményes, lelkesedésnek nyomát nem látni rajta. Én biztosan nem tartanám meg, Mike sokkal jobb nála. Még van két hét, ha mindenképpen kell, lehetne keresgélni egy jobbat.

Előzmény: borost (11036)