BlackStar
2003.02.10
|
|
0 0
309
|
Öt album? Ne csessz! Akkor a negytedikkel futottak be. Vagy 3 remix és koncert felvétel?
Nagyon sok az az 5 album, szerintem 2, max 3 lehet.
Amúgy valóban más a Mettalica és a Maiden, de attól még szerethetem őket. Te sem egy műfajt szeretsz...
Maiden mindig is a klasszikus heavy metalt játszotta, Metallica meg speed metallal kezdte, volt ő black is, meg populáris stricimetal is :)
De vhol mindkettő zenekar nagy tanár :)
BLACK metal a Metallica? Odi! te nem ertesz a zenehez! :)))
(csak ismerem ma' a blekk metallot, mer' rolam neveztek el :)) ) Keress ra mongyuk a... hmm, az nem jo, elsore az Agathodaimon jutott eszembe, de az ilyen elvakult satanistakat nem szeretem - bar ez a mufajban kriterium, igy az osszes divatsatanista itt 'alkot', hal'Isten lecsengett mar ez a divat - (de ha meg szeretnem is, akkoris a roman enekesuktol vert hanyok - ami neki biztos teccene :)) - akiknek olyan notajuk van, hogy (nem tom pontosan a cimet) Overt the mountains of Sighisoara, azok a szememben erkolcsi hullak :)) ), nem is tudom. Kredlo of Filszet meg jusseajanlok, na azoknal popularisabb, divatabb tarsasag, talan csak a Salygalyz lehet :))))
Tod'mit? Haggyad a fenebe a Blekk Metalt, majd a SAABomat nevezheted igy, jo? :))) |
Előzmény: Ordas (284)
|
|