MrJones Creative Commons License 2003.02.09 0 0 20
"akkor hajlandó vagyok egy adott és megbeszélt mûsort mindig végignézni....Pl. én vállalom mondjuk a Heti hetest, te a tényeket, ô a juszt hétfôi mûsorát"
Hehe. Magának egész véletlenül pont a HH-t szemelte ki a kis önfeláldozó. Titkon meg majd röhög rajta, meg azokon, akik a tényeket, meg Jusztot lesik cerkával a kezükben. :)

"Megfenyegetni ôket azzal, hogy mi, kétmillióan nem fogjuk népszerûsíteni, szeretni, nézni és hallgatni
ôket, megszûnnek számunkra létezni."
Ja. Csak közben kidülled a szemük a nagy figyelésben. A sok leskelődő meg dörzsöli a tenyerét, hogy csak ő nézi. Közben meg mindenki nézi. Mint a HH-t, BB-t, meg VV-t. Csak letagadják, mert a helyi körben ez nem trendi.
"Én téged nézlek, de te nem figyelsz, mert engem nézel és rám ügyelsz... Mi Őket nézzük, de mit sem ér, hisz minket is néznek valamiért..."

"A politikusok is mondhatnak azután bármit, mi egy szavukat sem hisszük el."
Eddig tán elhitték? Balos szövegtől idegrohamot kaptak, oviét meg bekajolták. Most meg már egyik se kóser?

"soha, semmilyen hatalmi rendszerben, más felállású kormány alatt sem szerezheti már a vissza polgári körök elôtt a becsületét.
Csak BOCSÁNATKÉRÉSSEL!!!"
Ez a ficak egy barom.
Bocsikaaaa!
Ugye mosmá szerecc?? :D

"...de addigra a teljes hálózatnak fel kell épülnie, szerintem."
Hálóóóózaaat?
Mindenkinek kódneve lesz?
D-001, D-002, D-003...
Vazze! Még egy moszad.