Húha, nehezeket kérdezel. Mert azért nem vagyok ám főtudor, a Dreamsen kívül az infóim csak a kirándulások alkalmával az utastársaktól szerzett infók.
Ami Neked most nagyon fontos lehet: mind nagyon messze van a Naama Bay-től, szerintem.
Tehát ha te arra vágysz, hogy az esti vacsi után kényelmesen, kézen fogva átsétálsz a pároddal a város központjába, akkor felejtsd el!
Van a Naama Bay, ott is vannak szállodák, de tudtommal a szervezett programban nincs itteni szálloda. ha 1x átmégy, meglátod, ott másak az árak... Ott tényleg kiépített part van, tényleg homokos, rengeteg privát hotel, szuper esti élettel, amolyan riviérás, csak éppen azt nem mindenki tudja megfizetni...
Szerintem érdeklődd meg az irodánál, biztosan mondanak árakat, de minima dupláját a meghirdetetteknek...
Egyébként pedig van egy műút, a műútról úgy tudsz lekanyarodni, mint egy autópályáról, tehát ülsz a buszban, látod, hogy balra ott az út, amin le lehet menni a szállodához, de a busz csak megy-megy tovább, egyenesen, mert csak jó sokára tud megfordulni, és visszafelé jönni, amikor is majd le tud kanyarodni egy kis bekotőúton, ami egyébként gyönyörűen megvan csinálva, jelzi, hogy majd a végén ott lesz a szálloda...
Szóval nem járda van, nem gyalogos közlekedésre, sétára van kitalálva.
A szállodák nem érnek egybe, nem alkotnak szállodasort, nem lehet a parton nyugisan órákat sétálni, ennyiből másabb, mint máshol.
A Dreams szerintem azért drága, mert tényleg 4*-os, nagy területen van, rengeteg szolgáltatással, amit vagy igénybe veszel, vagy nem, különböző partrészei vannak, 2 stég, ahol besétálhatsz a korallokhoz, itt ezt kell megfizetni. Itt ez a fő attrakció. Szerintem.
A hotelből ha kimégy, előtted, jobbra-balra nincs semmi, úgyhogy vagy autóba vagy buszba kell ülnöd, hogy bemenj a városkp-ba. Ez szerintem minedegyik szállodánál áll.
Mi pl. 2x voltunk bent, asszem, egyébként elsodortak a programok.
A taxi megfizethető, valami olyasmi rémlik, hogy 2-3 sör, vagy 3-4 üditő ára a taxi, 15 pénzegység...
Este betaxizol vagy bebuszozol Naama Bayre, ott minden van, étterem, kávézó, sétálóutca, bár, üzlet, buli, disco, HardRockCafé, fagyizó, sétány, élőzene stb.