PolgárPress Creative Commons License 2003.02.09 0 0 4
From:
To: polgari-forum@yahoogroups.com
Sent: Sunday, February 09, 2003 3:04 PM
Subject: Re: [polgari-forum] Ötlet a médiaterror ellen

Elôször gyűjteni kéne. Én mostanában nagyon ritkán nézek olyan tévét, amiben elôfordulnak ezek a rémségek. De ha felosztjuk egymás között, ha kritikus szemmel nézzük, akkor hajlandó vagyok egy adott és megbeszélt műsort mindig végignézni, és beszámolni róla a listának. Akár idézetekkel, amik szerintem alkalmasak az illetô megbélyegzésére. Pl. én vállalom mondjuk a Heti hetest, te a tényeket, ô a juszt hétfôi műsorát (azt lehet, hogy váltva kéne több embernek, mert túlságosan ártalmas), és így tovább. Mondjuk én mindenkitôl ebgyűjtöm az idézeteket, archiválom, és amikor ösezjön pl. Verebestôl, vagy Mészárostól vagy Kovácstól 10 szép kerek dolog, akkor közreadom, és megbeszéljük, hogyan, kinek juttassuk el. Jó, ha nagy a nyilvánosság!!
Amikor elkezdjük, lehet figyelmeztetni, hogy figyeljük, és számoljuk a hazugságait. Amikor 5 összejön, újból figyelmeztethetjük. Elôször nem lenne nagy visszhangja, de csinálhatjuk olyan hangerôvel, hgoy megijedjenek. Lehet, hogy tovább kell még finomítani, de valami ilyesmit képzelek el.

Üdv.