alienne Creative Commons License 1999.04.10 0 0 32
a törzsasztalon volt egy topik egy-két hónappal ezelőtt, ami ezzel a két műsorral foglalkozott, ha érdekel, biztosan elő tudod bányászni, bár nem tudom meddig tárolódnak a topikok.
személyes véleményem nincs a .hu-ról meg a kukacról se, mivel mindegyikből csak egyet-egyet láttam az még nem elég a véleményalkotáshoz. arra emlékszem, hogy az egyikben volt egy riport az EV találkozóról, és hogy mennyi ökörséget össze bírtak ott hordani az emberek :)) na jó ez nem a műsor hibája.

a jövőnézőből pedig láttam néhány adást, és tetszett.

más:
a 100-ból egy című csodaműsorban az a legnagyobb patkányság, hogy az összes kérdés valami ált.isk. szintű gagyi, aztán az utolsó, amivel a zsozsót lehetne elvinni, az ilyesmi, hogy "rendezze fordított ábécé sorrendbe azokat az országokat, ahol a következő tavak találhatók", és ha nem földrajztanár az illető (erősen kétlem ;) akkor csak egy bazi nagy kudarcélmény az egész a szerencsétlennek. minek járnak oda vetélkedni? :) bár én csak múlt nyáron néztem azt a sz#rt, és mostanában nem igazán nézek tv-t.
sajnos az esmeraldát kénytelen vagyok néha végighallgatni, az is inkább vécébe, mint tévébe való.

az embereknek ez kell. én nem vagyok emberek.

Előzmény: PROSPERO (31)