Törölt nick Creative Commons License 2003.02.09 0 0 29
Picur, vizsgálgattam azota a képet, és nekem van egyy készletem, ami nem teljesen ugyanaz mint a netes, de te ha a netest vesszük (mert az a mérvadóbb)akkor 2 egy hibát fel lehet fedezni: a bal oldalon a zöld egyenes a piros, kék nagyivvel az a hibás lapka, mert a netes készletben a piros nagyiv is a zöld egyenes felett megy át. A másik pedig ismétcsak a netes készlethez kapcsolodik a piros egyenes sárga, zöld nagyivvel pont forditva ivel át a sárga nagyiv illetve a zöld nagyiv alatta az egyenesnek . A piros egyenes sárga kék nagyivnél a sárga és a kék nagyiv is felette megy a piros egyenesnek, a tiednél a kék alul megy. Valamint a pp-kz-kz (felül) balrol jobbra olvasva ott a kék megy felül, neked meg a zöld.
tantrix@maffia cimen volt két lapka ami ugyanolyan volt, de az korrigálva lett.
Az elöbbi megjegyzéseknek csak akkor van értelmük, ha minden készletben ugy van ahogy a netesben, ha készletfüggö, akkor nem igaz amit irok. Remélem attol függetlenül, hogy vannak e kis hibák benne, attol még rendelni fogok, és nagyon tetszik a rajz, ezt mondanom sem kell, anélkül is tudod:-). (1ébként az elözö üzi az tegnap irodott, csak ma tuttam elküldeni, mert ma aktiválodott a regem.)

Sziasztok, jo lapkákat!