Pokrócz Creative Commons License 2003.02.06 0 0 254
"Nem bízom az iraki vezetésben. MINDEN ROSSZAT el tudok képzelni róluk. Röhejes talán, de még Nostradamus jóslata is feldereng előttem a Keletről támadó (hátha vegyi v. biológiai fegyverrel-épp N.volt
a "pestisdoktor")diktátorról."

Mondtam én valaha, hogy ez egy szent ember? Bizonyára beillik a Hitler, Napóleon, Sztálin stb. sorba, bár ezt az arab világban jobban tudják. Szerintem is bármire képes, ezért jobb félni mint ...

De ennyire zsenik lennének, hogy amerikának 10 év kevés volt, hogy valami kézzelfoghatót összekaparjon ellenük? Nem tudom. Hülyét csinálnak magukból, így lassan amerikán röhög a fél világ - és mi ehhez teljes erővel az arcunkat adjuk.
Nem kívánnék a Benedek Szabolcs által már egyszer elsütött kedves naiívság hibájába esni (mármint hogy az egész ügy nem az olajról szól)
de még is megkockáztatom, hogy pár centivel közelebb áll az igazsághoz az a feltételezés, hogy momentán az irakiak örülnek, hogy élnek, minthogy holnap lerohannák a világot.
Mivel február 20 tájékán megindul a lebombázás, így ezt már soha nem tudjuk meg.

Pokrócz

Előzmény: terla (248)