Sarkany Creative Commons License 2003.02.06 0 0 231
Ráerősítettel arra, hogy nem értettél meg semmit az egészből.

Amikről most írsz, ehhez még hasonlót sem nehezményeztem. Meg vagyok elégedve avval amim van és tudok is neki örülni. Mindez - az elszenvedett hátrányok ellenére is - a magam erejéből van. A diplomáim is, az anyagi javaim is. Nyugodtan borotválkozom reggelenként.

Ezt azért őszinte lelkiismerettel nem mindenki mondhatja el manapság magáról. Szép számmal akadnak azonban olyanok, akiket ez nem is érdekel.
A négy embert csupán példaként hoztam fel - és azért őket, hogy láttassam Veled: nem csupán büdöskommunistákból áll a parlament, a város, az orság - sorolhattam volna másokat is.
Magadban folytathatod a felsorolást ízlésed szerint, mert a lista korántsem teljes és az sem biztos, hogy mindenért a büdöskommunisták a felelősek...

Gondolkodj el azon, hogy kik tették lehetővé azon urak közéleti szerepvállalását, akiket nehezményezel és azokét is, akiket én felemlegettem!
Rá fogsz ébredni ugyanaz a csoport a felelős mindezért, a választók!
Erre próbálok ráébreszteni mindenkit, valamint arra, hogy nem feltétlenül szükséges mindezt birka módjára tűrnünk.
Sajnálom, hogy a Te olvasatodban ez nem így megy át...

Csak ismételni tudom azt, amit korábban leírtam: Ragaszd cimkéidet továbbra is, rajtam is van még hely bőven!

Előzmény: Pokrócz (227)