Pokrócz Creative Commons License 2003.02.06 0 0 228
alanyi jogon-t szerettem volna írni természetesen.

"Gondolom, az alanyi gazemberrel itt azokra célzol, akik esetleg MSZMP-tagok voltak. Ilyenek szép számmal vannak mind a két oldalon."
Azért az arányokban nagyságrendi különbségek vannak.

"A Fideszben is ülnek egykori PB-tagok, az MSZP-ben pedig olyanok, akik elég sokat tettek a rendszerváltozásért, illetve azért, hogy az békésen menjen végbe."
Ha felgyújtok egy istállót és aztán mégis kimentek néhány birkát, akkor azért nem ünneplem magam olyan nagy hősként.

"Az elmúlt rendszerben mindenki érintett volt. Kivétel nélkül. Különben máshogy nehezen boldogulhatott volna."
Igen, mindenki érintett. Van aki csak megázott, mert esett az eső, van aki pedig csinálta az esőt. Szabad ezt összemosni?

"Az pedig, hogy a jelenlegi NATO- és EU-párti vezetésben vannak, akik pozíciókat töltöttek be a VSZ-es, KGST-es időkben, talán nem olyan nagy horderejű kérdés. Az ember folyton változik, megújul, rájöhet bizonyos tévedéseire."
Így van, ezzel én is így vagyok. Belátom és bocsánatot kérek. Kért bárki bocsánatot az MSZMP KB-ból?

"A jobboldal vezetői között is találhatunk olyanokat, akik pár éve még harcos egyházellenességükről voltak híresek."
Igen, ettől hiteltelenek az emberek szemében.

Pokrócz

Előzmény: Törölt nick (226)