jani0625
2003.02.05
|
|
0 0
10883
|
Na hát akkor itten vagyok!
FALCO- Zte 91-80
Jó kis végig izgulós meccs volt.A meccs érdekessége volt hogy kiküldték Lazics edzőt aki nem akarta elhanyni a termet és vagy 5percet állt a játék.Egész meccsen reklamált, igaz kb. 3szor nyúltunk oda vmelyik játékosának és vérzés lett belőle de ezek sztem mind labdára mentek és véletlenek voltak.A félidő végét rendesen elcsesztük így elment a 6pontos előtte kínkeservesen megszerzett előnyünk.A félidő után elfogyott a Zte kezdőcsapatának a szuflája és onnét már viszonlag sima meccs volt.
Kálmán és Alexe mint mindig most se tudott igazán együtt játszani bár mind2jüknek voltak nagyon jó periódusai.Igaz sokszor elfelejtettek védekezni vagy megsértődőset játszottak és ezekből könnyű pontokat szerzett a Zte.Pankár talán ha 20percet játszott ám amikor felment egész jól játsz(ogat)ott, viszont a helyére beálló Dénes is jól védekezett és volt néhány szép kosara is!A legszebb megmozdulása a meccsen mikor McClendon-t(!) úgy betakarta hogy még az ami srác is megveregette utána a vállát!Heinle nagyot harcolt, zsákolt, triplákat dobott, egyszóval jó volt.Grantnek ma este nem ment annyira, de nagyon harcolt Cseraniccsal(kettőjük párbaját talán Cseranics nyerte a több pontja miatt) és sztem mindenképp jó igazolás volt.Nem láttam a Szolnoki meccset de amekkorát ma zsákolt!Azt hittem hogy széttépi a gyűrűt.Cserék közül még Borszéki megemlítendő aki ügyesen játszott.
A Zte-ben Kámán volt ellenállhatatlan, de jó volt a 3 légiós is.Bár cseresor nélkül nehéz lesz nekik és sztem nagy vérveszteség Mészáros R. távozása!
A jv.kről inkább nem írok, már a meccs is késve kezdődött mert nem jöttek időben.
Szóval röviden ennyi.
HAJRÁ FALCO! |
|