Beavatás megjelenés / koncert + dedikálás Beavatás megjelenés / koncert (ilyen volt a plakát is) Nyári Turné ’97 (ilyen volt a plakát is) Őszi Turné ’97 (ilyen volt a plakát is) Ez a Snowboard különszámból egy oldal, nem hirdetés, de attól még Ákos… I.D.S. megjelenés Ikon maxi megjelenés Ikon megjelenés / koncert + dedikálás Ikon megjelenés / koncert (ilyen volt a plakát is) Szív, Seb, Ész megjelenés Ismerj fel megjelenés/ Tavaszi Turné + dedikálás Ismerj fel megjelenés/ Tavaszi Turné (ilyen volt a plakát is) Ismerj fel megjelenés/ Tavaszi Turné + videókazetta megjelenés Ismerj fel Nyári Turné (ilyen volt a plakát is) Call My Name megjelenés (ilyen volt a plakát is) Keresem az utam megjelenés (ilyen volt a plakát is) Keresem az utam - Remixek megjelenés (ilyen volt a plakát is) Hűség megjelenés / SAP koncert – Angyal (ilyen volt a plakát is) Hűség megjelenés / SAP koncert – Katona (ilyen volt a plakát is) A hűség könyve megjelenés Mindenki táncol megjelenés / Hűség Turné – 4 helyszín (ilyen volt a plakát is) Mindenki táncol megjelenés / Hűség Turné – Gyula (ezt az aktuális BÉKÉS ESTben találtam…) Mindenki táncol megjelenés / Hűség Turné – 3 helyszín Mindenki táncol megjelenés / Hűség Turné – Eger (ezt az aktuális EGRI ESTben találtam…) Mindenki táncol megjelenés / Hűség Turné – 2 helyszín A szavakon túl megjelenés (ilyen volt a plakát is) Hűség DVD / VHS megjelenés (ilyen volt a plakát is) A hét parancsszó megjelenés (ilyen volt a plakát is) VertigO megjelenés (ilyen volt a plakát is) Turné 2002 – 8 helyszín (ilyen volt a plakát is) Alig hitted megjelenés / Turné 2002 – 4 nyári helyszín Alig hitted megjelenés / Turné 2002 – 3 nyári + 2 őszi helyszín Alig hitted megjelenés / Turné 2002 –2 nyári + 2 őszi helyszín Turné 2002 – 2 őszi helyszín (az őszi koncertek helyszínén volt ilyen plakát is) Új törvény megjelenés + dedikálás Új törvény megjelenés (ilyen volt a plakát is) Új törvény megjelenés + fotóalbum megjelenés