JOKESZ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 151
Akkor jöjjön pár jótanács :

Első az energia. Az elején csak szénerőművet szabad használni. A legolcsóbb és legszennyezőbb energiaforrás, de az utóbbi minket nem érdekel:)
Lehet szabályozni, hogy mennyi energiát termeljen, így nem kell havonta a teljes teljesítményért fizetnünk, csak annyiért amennyi nekünk kell. Víztornyokból mehet majd egészen 6 darabig, aztán mind lebontható, jöhet helyette a nagyobb kút. Rendőrség, kórház, iskola nem kell a kezdéshez, drágák, és megeszik a nyereségünket. Tűzoltóság is hanyagolható az elején, de ha nagyobb összefüggő ipartelepünk lesz, oda azért kell tűzoltóság. Én az elsőt akkor szoktam lerakni, amikor az első tűz kitör.
Iparól és lakónegyedből kell több az elején. Arra vigyázz, hogy a lakosság ne a légszennyezett területen lakjon, és hogy ne is legyenek túl messze, mert nem találják meg a munkát. Üzleti részeket elég az ipart a lakosokkal összekötő utak mentén építeni, de abból se kell sok. Nem szabad nagyon rohanni az építkezéssel, könnyen bele lehet bukni. Egyszer túl sok a lakóház, akkor építek hozzá ipart, akkor az a sok... Így lassan megtelik a pálya, és csak bungalóim vannak a gyors terjeszekedés miatt.
Ha pedig kezdün kcsődközelbe kerülni, megjelenik a hadsereg, az állami börtön és valami veszélyes anyagokat tároló szeméttelep. Ők elég jól fizetnek csak azért hogy hozzánk települjenek. Bár nekem még nem sikerült a csőd széléről talpraállni...
A másik, amiből pént lehet termelni az a víz és az áram eladása. Ehez persze az kell, hogy két szomszédos területen is legyen városunk. A vizet több pénzért tudjuk eladni, mint a kutak fenttartása, és az árammal is ez a helyzet. Fúziós erőműnél a teljesítmény felét el tudtam adni a szomszédba $7000-ért. Ami elég jó ár, ha a teljes energia előállítása $10000.
Na ennyi jut eszembe hirtelen, bocs a sok rizsáért.

Előzmény: Manager (150)