Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 88
"A százegyedik írásom egy iszonyatosan jóóó ellenör szivatós sztori lesz. Január 31.én pénteken agyon szopatuk szegény ellenőrt már a végén sajnálni kezdtem a srácot. Tényleg, de akkor még dobtunk rá még egy lapátal. Hehe mekkora volt na de majd holnap vagy holanp után bővebben."

Igy kezdtem multkor és már egyszer vasárnap hjnalban ugyan beírtam a sztorit csak lefagyott a gép és nem tudtam le okézni igy mára maradt a nagy feladat.

Az volt hogy suli után kicsit idegesen már -nagyon felbaszták az agyamat mert két fizikánk volt egy helyett- és lekellett valahol vezetni ezeket az energiákat. És erre pont jo volt ez a helyzet a villamoson.
Az volt hogy felszáltunk a villamos második szerelvénynek az elejére az ajto mellé és leültünk. Kb mire elindult az a baszott vilamos elelt kb 2-3 perc. Csak ez is tetézte a dolgokat.
Amikor végre valahára elindultunk a srác első dolga az volt hogy felkapja a piros karszalagot és mondja a jol betanult szöveget. Szerintem nem is kell mondanom tudjátok már ti is.
És akkor nem velünk kezdte elsőként hanem egy hozzánk közel ülö emberel és én közben ugy közepeshang erővel azt mondtam, hogy "Háát erre rábaszott mert nincsen nálam a bérletem". Na neki több se kellett egyből oda jött hozzánk hogy jol megbüntesen. Kérte a bérletemet vagy a jegyemet és persze osztálytársamtol is. Ekkor fogtam magam feláltam és a lehető leglasssub mozdulatokkal elövettem és -szószerint- az arcába nyomtam hogy tessék itt van. Miközben a haveromét nézte én gyorsan zsebre vágtam és leültem és a hülyéje akkor mondta hogy láttni akarja a matricát a hátulján.
Mondtam hogy "kapd be" Szerintem hallotta. Na mindegy feláltam és megint elövettem és közben haverom a másodperc tört része alatt megforditottam a dikáot és az ellenőr nem látta a matricát. És mondta hogy "megforditanád mégegyszer mert nem láttam". Erre a srác megforditotta az idököyben eltett diákot ugy hogy az egész tokot. Tehát végül is az ellneör csak a toknak a hátulját látta. Ekkor már látszott az emberünkön hogy nagyon nem teszik neki amit müvelünk de csak ekkor indultunk be igazán...
Az ellenőr megint mekérte hogy végre mutassa már meg a diákjának a hátulját és erre a srác ugy vette ki a diákot a tokjábol hogy a hüvelyk ujával eltakarta a lényeget. Erre az ellnör srác kicsit emelteb hangon mondta hogy vegye le az uját a dikról. :))
komoly volt nagyon.

És miután pár pillanatig feltartottuk az emberünket elindult tovább és mi meg elkezdtünk dumálni wegymással olyan dumák hangoztak el hogy. "Látszik hogy még fiatal mert még oylan ember formája van", "Még jó hogy ilyen fiatal mert még nem szar szagú a szája" Kb ilyen hülyeségekröl dumáltunk és persze ö mindent hallott mert nem nagyon ált tölünk messze mert épp elkapott valakit. És amikor elindult vissza hogy majd lesyál az ajton akkor megkérdeztem hogy "hogyhogy nincsen rajta ez egyenruhája?? Tudja az a kék kabát a kék gatyával??"

Aztán az ellenőr nem is tudom miért szált le. Vagy azért mert már elege volt és jobbnak látta hogy ha leszál mert mást ne mnagyon tudott elenünk tenni vagy egyszerüen már tényleg csak lekellett szálnia mert várta a következő villamost.

Szerintem elégé gecik voltunk vele. De megérdemli mindegyik patkány bkv s hogy szivassák öket mert ilyen árak mellett nem járnak rendesen a abuszok meg a villamosok és a metron is tlei van tömeve minden szerelvény. Enny kell minden embernek hogy elgalább enyi elégtételt vehesen a BKVn.

Hát enyi volt remélem nem volt tul lightos. :))