Ajánljatok Koontztól a Rossz helynél bitangabb könyveket!
nincs ilyen :) egyesek istenitik a sziv sotet folyoit, a hideg tuzet, meg az egi jelet, de nekem nem igazan jottek be. ami viszont nagyon: mr. murder, rejtekhely, idegenek, a tulelo.
boncza: az apt pupil 'az eminens' cimmel kerult a magyar videotekakba, moziban nem vetitettek.
hibak: van egy angol nyelvu site, ahol a king-konyvekben elofordulo hibakat gyujtottek ossze (nem helyesirasi, hanem egyeb). egesz erdekes, bar lehet, hogy nemelyik a magyar verziobol kimaradt, ha figyelmes volt a fordito, de ez azert nem valoszinu :)
en az elvalasztasokon szoktam nagyokat sirni/nevetni, az is zavaro, ha neveket irnak el, a tul sok/tul keves vesszorol nem is beszelve. de az europa egesz jol csinalja, pl. az animushoz kepest.
greenlipton: wow, koszi a linket! jo tudni, hogy lenyultak a site-omrol a cuccot, es nem kertek ra engedelyt. irtam is nekik jol :) bar gondolom le se szarnak...
pogues: A megjelentek viszont nem felelnek meg a King úr által írottaknak.
az ellesni/kicsalni hatareset ;) viszont a masikkal kapcsolatban igazad van, mast jelent a ket mondat, es a 'helyes' all kozelebb az eredetihez :)