kaga
peldaul annyira magyar hogy mar antiszemitizmust is a szemere vetnek.
felvett 3 millios vip hitelt? lakasra. nagy kaland.
meeg csak egy csodbuntettet sem csinalt.
mi a baj?
vagy nem lenne esze? parasztszarmazasu, balmazujvarosbol. elso generacios ertelmisegi. atallna orbanhoz, akkor rogton szimpatikus lenne es rogton nyerne orban viktor. egy bokorbol szarmaznak. a sanya is tudja hogy mi a hatszin. szemelyesen szokta kivagni a disznovagaskor a marhabol.
ugye te is neha tudsz zsigerbol beszelni?
a hitelesseget az ember eletutja szabja meg. nagy sandornak erdekes modon nincs vagyona. es nagyon soknak van. birodalmak jottek letre.
megjegyzem kadarnak sem volt birodalma. de nagyon soknak volt es lett. es a tenyek az osszeharacsolt vagyon/birodalom onmagaert beszel. nem kell mas jellemzo, attributum.
a szavak es a tettek.
es kivancsi lennek az orban birodalomra is bar gondolom hogy nem olyan nagy mint beallitjak. persze nem minden vagyonunk van a nevunkon. a kapcsolati tokerol nem is beszelnek. de ezek erthetoek es elfogadhatoak...
viszont akinek nincs vagyona, birodalma az vagy hulye vagy becsuletes. en meg nemtom miert de szeretem a becsuletes embereket. sokszor jobban szeretem a becsuletes embereket mint azokat akik nem hulyek. sokszor a hulye embert is szeretem...