uke Creative Commons License 2003.02.03 0 0 1866
Pici Jacques Foche!

"Nem a véleménynyilvánításoddal, hanem annak stílusával van gond"

Még jó, hogy ezután politizálással vádolsz meg.

"ez, amit te itt képviselsz, szerintem nem igazán kommunikatív emberhez való, hanem egy agresszív stílushoz."

??
És egy kommunikatív embernek nem lehet agresszív stílusa?

"Még egy beszólásoddal sem találkoztam, ami ne lett volna támadó..."

Valóban: akkor tovább a lenini úton (olvasás, tanulás).

"De ez már túlment minden határon.. "

Valóban? Na és akkor MOST MI LESZ? Szólsz az barátadinak odafent és lesz hajjaj?

"Arra kérlek (bár sok közöm nincs hozzá), hogy GONDOLKODJ azzal a magasztos, magyartudatos agyaddal és jöjj rá, hogy a többiek miről beszélnek velem együtt... "

Mesélj légszíves: milyen is az a "magyartudatos" agy? Érdekelne a magasztos eszmefuttatásod erről.

"Egyébként a szövegláda szvsz nem kizárólag politizálásra és pocskodniázásra való, amit te legtöbbször képviselsz. Ha erre vágysz, hát találsz olyan fórumot és tán társakra is találsz."

Hol beszélek én itt kizárólag politikáról? Amúgy majd ha tanácsodra vagyok kíváncsi, akkor szólok, de addig csííít.

Đuke

ui. ahogy látom számodra a Szövegláda semmire sem való, mert nemcsak, hogy nem emléxem Rád (pedig bevettem a kavingtont), de itt a Fórumon nem tobzódsz a hozzászólásokban sem. Đe ha mégis: íme: egy pedagógus lélek. A végén még kiderül, hogy pszichológus vagy. Tudtad, hogy legtöbbszőr ők szorulnak kezelésre? Ajánlom Neked a - retix által is említett - FA testápolót.

Előzmény: Hanzika (1864)