kunigunda5 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 33
Sajna arra nincs kapacitásom se hardverem hogy neten jáccak. Úgyhogy ezt passzolom.

Én a következő lényeket használtam:

Archerfish fej + Elephant test -> földi tüzérség
Archerfish fej + viziló test -> vizi tüzérség
Chameleon fej+farok, Elephant test -> távgyógyitók :)
Sperm whale fej + Lobster test -> küzelharci pufferek

A földi védekezés során előrementem egészen Ganglion bázisának aljáig, ahol a szük folyosó van. Itt előre tettem 3 puffert, mögéjük 6-8 távgyógyitót. Mindkettőt stand groundba. Végül 4-5 földi tüzérséget, ezeket viszont ground attackba (vagy mi is a neve) kapcsoltam, és folyamatosan a Lobsterek elé lőttek (nem engedtem hogy maguk keressenek célt, mert akkor tönkrelövik a saját egységeimet is). Igy a támadó hullámokat jól megsorozzák először a water artillery képességű egységek, majd kapnak a távgyógyitóktól, és ha esetleg eljutnak a Lobsterekig, akkor azok kivégzik őket (mellesleg a lobsterek ultrahanggal is lőnek).

Ez még a gép whale+ant kombinációja ellen is jó, mert a water artilleryk tönkreverik őket, amig ultrahangozzák az én első egységeimet.

1-2 henchmen azért jól jön, hogy gyógyitson. Ja meg légvédelmet feltőtlenül épits ide is, hogy foglalkozzon a madarakkal.

2-3 Lobsterrel pedig elmentem a vizet megtakaritani, még az elején, hogy onnan ne jöhessen támadás.

A legvégén egyébként nem forsziroztam a szemből támadást. Felúsztattam pár vizitüzért Julius bázisa fölé, leszedtem a part menti légvédelmet, majd helikopterrel felraktam a desszantot - ott van egy kis plató, közvetlen Julis laborja felett. Itt épitettem egy creature chamnert, pár Lobstert készitettem hogy a betámadó Kinget meg a haverjait leverjék. Aztán water artilleryvel a creature chamber mellől tönkrelőttem a labort.

Előzmény: Imhoteph (32)