Összességében:
Az Alba komoly bajba kerülhet,ha még párszor ilyen formát mutat /ennek ellenére szerintem továbbra is ők az első számú esélyesek/.Csak annak köszönhetően tudták tartani a lépést,hogy a vendégek sem brillíroztak.Volt egy jó váltásuk,amikor átálltak zónára.A Kaposvár percekig nem tudott pontot szerezni.
A Kaposvár teljesen megérdemelten nyertfőleg a végjátékban mutatott magabizos büntetőzésének köszönhetően.Habár az addigi "büntizésük" alapján semmi jel nem utalt a győzelmükre.
Szurkerolás:
Mindenképpen nagyobb volt a ricsaj,mint a Kwnguruk-Vadkakasok meccsen.Ezt csak fokozta az új induló ;-))) Kaposvárról is érkeztek páran /hát nem éppen a Paksra látogató mennyiségben.../.A meccs folyamán néha 10-20 kaposvári kezdett bele a "Hajrá-Hajrá..." kezdetű klasszikusba.Aztán az utolsó percbe már állva nézték végig a meccst,ekkor már többen is elkezdtek parázni :-) Ezzel egyenes arányba emelkedett a hangjuk is /mi is mer ekkortájt kaptuk meg a mi meccsünkről az sms-t :-( /
Jv-k:
Szerintem semmi gond nem volt vlük.Ennyi tévedés benne van.Bár...Ha megnézem,hogy egy viszonylag sima meccsen kipontoznak 6 embert,akkor érdemes elgondolkodni.
Ezen kívül volt egy olyan eset,ami rajtam kívül senkinek nem tünt fel:
A támadójátékost faultolták,miközben az még rádobta a labdát,amit a védő csapat egy másik játékosa "eltakarított"/sapkázott/.Ekkor nem tudom miért ítéltek büntetőket.Ugyanis nem volt még meg a 4 csapat fault.Tehát bedobásnak kellett volna következnie.
Viszont,ha meg dobás közbeninek ítélték a faultot,akkor meg kosár jó,és csak egy dobás van.
Ez az eset kétszer is megtörtént,de nem reklamált senki.
Na azt hiszem most már teljesen "kiveséztem" a témát :-)
ui.:Mindenkinek kösz,aki sms-t küldött a többi meccsről!
HAJRÁ ASE!!!!!MINDENT BELE!!!!!