Halihó Avass!Üdv újra a fedélzeten!
Akkor lássuk csak ; ami a játékvezetést illeti,igyekeztem visszafogott lenni,de meccs közben piszkosul berágtam Bodnárra.Amúgy sem szimpatikus figura számomra,a stílusa és a ténykedése engem a közelmúltban marketingesbe "átigazolt" Missurára emlékeztet,az ő alakításaira meg ugye nem túl szívesen emlékszünk...Abban igazat kell adjnom neked,hogy "annyira" botrányosan nem vezették,viszont egy,a tegnapihoz hasonló,végletekig kiélezett meccsen bőven elég két kapitális tévedés a balhéhoz.
Stewart,Benő és persze Grant : rólam tudni illik,hogy az átlagnál toleránsabb vagyok egy-két Olaj - játékos harmatos teljesítményével kapcsolatban,de Brian azért már minden képzeten túltesz.Mielőtt ő idejött,a szolnoki kosárlabda - történelemben csak egyetlen játékos volt,akivel szemben nyíltam kimutattam az ellenszenvem (értsd : szidtam) : "a" Dzino Mladen.Az ő esetében hamar be is bizonyosodott,nem olyan alaptalanul kritizáltam,hiszen rövid idő múltán elküldték.Sz'al Stewart a második delikvens,de ő már három hónapja ittvan,és ezalatt tökéletesen bizonyította,mennyire nem NBI/A szintű játékos.Még ilyen is (mármint nem NBI/A - s pléjör) megfordult Szolnokon több is,de Briannél semmi jele még csak az igyekezetnek vagy az akarásnak sem.A manus teljes hozzáállásán látszik,hogy egy nagy léhűtő,a lóvén kívül semmi nem érdekli,még a csapata sem.Egyszerűen 0,persze az már nem az ő hibája,hogy egyáltalán szerződést kötöttek vele és az sem,hogy még mindig itt van...
Ami Grantet illeti,szerintem egy erős,ruganyos center,akinek megvan az a nem előnytelen tulajdonsága,hogy 6,25 - ön kívülről sem áll meg a tudomány.Persze ez csak egy meccs volt,így elképzelhető,hogy ennél nagyátlagban gyengébb teljesítményt fog nyújtani,de nem hiszem,hogy középszerűnél rosszabb légiós lesz.Ez pedig azt jelenti,hogy már legalább két lépcsővel Brian felett van (persze nem nehéz) :-(((
Benő : továbbra is állítom,igenis kellett a teljesítménye ahhoz,hogy győztesként vonulhassunk le a pályáról.Csak mindig ilyen szarul játszana és "csak" húsz pontot dobna...Asszem nem lennének ekkora gondjaink a palánk alatt.A lepattanók ? Gondolom elég sz@r lehet úgy kosarazni,hogy nagyon jól tudom a centertársamról,hogy 0 és semmi segítséget nem fogok kapni tőle...
Remélem azért valamilyen megoldást találunk majd a kérdésre a közeljövőben,mert a külső sorunk alapján nem lenne gond a 4be kerülés,ezt bátran állítom!
HAJRÁ OLAJ !!!