Törölt nick Creative Commons License 2003.02.02 0 0 145
Ja vágom, csak nem jutott eszembe, a kredit meg mindig használható:)
Az, hogy az iskolákat így elnagyolták szerintem bődületes hiba. A középiskola jelenléte ponthogy növelné a környekbeliek kedvét ahhoz, hogy idehozzák a gyerekeket általános iskolába. Erre, míg a gimi tanulólétszáma rohamosan növekszik, ált.suliba egyre kevesebben járnak. Csak akkor honnan jönnek a diákok a középiskolába?!
JOKESZ!
Erről is esett már szó korábban. A High-tech gyárak építéséhez a lakónegyedekben, vagy inkább(én ezt preferálom) az üzleti negyedben érdemes telkeket kiadni.
Fontos! Már kérdezték, hogy az igényeknél, a részletes tájékoztatásra kattintva mit jelent a Co §-§§-§§§, valamint a Cs §§-§§§. Nos rávilágítottak (pedig nagyon ésszerű), hogy a Commercial-OFFICES és a Commercial-SHOPS kifejezésekre utal. A Co tehát azt jelenti, hogy mennyi, elsősorban a belvárosban építendő IRODÁRA van szükség, a Cs pedig, hogy mennyi szolgáltatóépületre, üzletre(ami szintén lehet a belvárosban, de oda nekem szinte mindig irodaházat húznak fel). Na.
Senki nem írta, hogy miként lehet a tömegközlekedést mahinálni. Vasútállomást csak akkor érdemes, ha vannak környező városok? Mert én a gyárnegyedbe építettem tehervasút-állomást, amit összekapcsoltam a SimNation-nel, de semmi nem történ, pedig a tanácsadó azt magyarázta, hogy a városnak exportálnia kellene a rengeteg gyárban termelt matériákból. Ugyanez van a buszmegállókkal és azért az elég nevetséges, hogy egy 18 ezres városnak egyáltalán nincs vasútállomása...
...még valami!Úgy vettem észre, hogy lehet befolyásolni a gyártípusokra való igényt. Tehát ha Te sok nagyértékű telket adsz ki gyárépítésre mondjuk a város közvetlen közelében, akkor amellett, hogy manufakture és high-tech gyárak épülnek majd, nagyobb az esélye annak, hogy az igény is megnő ezekre. Én már sorra rombolom le a kihalt "dirty" gyártelepeket, sőt! Az ezekre vonatkozó igény is mínuszban van. Minden talpalatnyi földön manufakture és high-tech telepek épülnek, amik jóval kissebb légszennyezéssl működnek.
Üdv!
Előzmény: Törölt nick (144)