Kedves Smile!
Nem Zorro védelmében írom, amit írok, mivel igazatok van abban, hogy tényleg felhívhatta volna a helyet, hogy létezik-e még. Bár szerintem SENKInek nem jutott eszébe, hogy ha több évig (3-nál több, az tuti) megvolt a Silverado, akkor most meg bezárt. És asztal mindig volt, mikor Abelino vagy más hely után odamentünk (bár lehet, hogy azt valaki intézte, én nem tudom).
Szőval az egyik: térerő. Lehet, hogy neked hiper-szuper mobilszolgáltatód van, de tudtommal talán a Pannon az, akinek legtöbb (de nem MINDEN) metroállomáson van térereje.. bár szerintem a csatornában nekik sincs :( A Vodafone nem ilyen, ez tapasztalat...
A másik: 0 forintos kártyaegyenleggel TE sem tudnál felhívni senkit!
Szőval mi fél nyolcra értünk oda Hollow-val és Zorroval és akkor már DRG kb. 3/4-1 órája várt ott.. valószínűleg pont elkerültétek egymást. Ő (is) várt. Egyébként úgy emlékszem, hogy te is és Smithi is tudja az én telefonszámom, engem is felhívhattatok volna...
Szóval ott volt még Gyógyegér a barátjával, Csere Zoli a barátosnőjével. Igaz, 8-an voltunk, mert Zorro titeket is odaszámolt. És kb. 9-ig ott álltunk a Silverado előtt leginkább, hátha jön még valaki.. erről ennyit.
Érdekes módon megszervezni egy CP-t (és nem csak "jöjjünk össze néhányan" bulit, mint amit te emlegetsz) senkinek nincs bátorsága.. szerintem nem is nagyon érdekel ez az egész bárkit is már, csak ha van, hát jönnek...
Amikor más helyekkel próbálkoztunk (pl. Szilvakék paradicsom), elég sok negatív visszajelzés volt. Így mondjatok ti olyan helyet, ami mindenkinek megfelel - az Abelinon és a Silveradon kivül, amiből már egyik sincs meg.
Biztos, hogy én is mérges és csalódott lettem volna, de szerintem nem ez a hangnem a megoldás.. de talán ez jellemző az új Szövegláda hangnemére :(
Javaslatom szerint, ezt érdemesebb lenne személyesen Zorroval megbeszélnetek, hisz szerencsére (?) csak kevesen jöttek el, és szerencsétlenségre ti értetek oda legelőbb..
Hanzika