Smithi Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1839
Üdv!

Újfent egy kiváló CP-n vehetett részt aki szerencsés volt, hála Zorro kitűnő szervezésének.
Ha valaki nem jött, és szeretné tudni, hogy mire is gondolok, íme:
Zorro a 1751-es hozzászólásában meghirdetett egy CP-t, helyszín, időpont ott. Az egyetlen apróság, amit nem tett meg azóta sem, hogy ellenőrizze a hely meglétét, pl egy asztalfoglalással.
A Silverado időközben megszűnt létezni.

Zorro: Te PÖCS! (copyright Đuke)
Ha már szervezel valamit, és oda se tolod a pofád, legalább a telefonod lenne bekapcsolva, hogy megkérdezhessem, mégis miért szivatsz olyan embert, aki eddig szóbaállt veled? Vagy ha esetleg tudtad, hogy a hely már nem létezik, legalább egy sms-t küldtél volna, hogy szólhassak annak a 3 embernek, akit odahívtam. Nem hiszem, hogy tévednék, amikor azt mondom, a mai eset után A Lukács is a szívébe zárt egy életre, még szerencse, hogy időben felhívtam, és nem jött ki a város másik végéből potyára. Ugyanis ha nem hív délután, hogy tényleg lesz-e valami, hanem csak elindul a kapott infó után, akkor ő is megszívta volna, nem csak Smile és én.

Részemről ennyi, ég veletek, aki akar tudja, hogy érhet el, ide nem hiszem, hogy fogok még valaha is írni.

Smithi