andrej11 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10639
Nem akartam beleszólni az alba sikereit gúnyoló beszólásokra, de nem bírom ki. Erre a topicra sokáig az volt a jellemző, hogy kosárlabdát szerető szurkolók kultúrált hangon beszélgettek egymással. Kivételt csak néhány ember Alba iránt érzett gyűlölete és főleg irigysége jelentett. Erről van szó most is.

"Kedves" szolnokiak. (tisztelet a kivételnek) Tudjátok az a különbség köztünk, hogy én (mi) nem voltam kárörvendő, sőt sajnáltam azokat a híreket amik arról szóltak, hogy a MOL csökkenti a támogatásotokat, és a városotok új vezetősége sem állt ki a csapatért. Ti meg mintha csak arra vártatok volna évek óta, hogy végre rács mögé kerüljön Minárovits János. Ez a különbség közöttünk.

1./ Egyszer azt mondjátok, hogy csak azért nyertünk 3 bajnokságot, mert össze vásároltuk a legjobb játékosokat, majd pedig azt, hogy csaltak nekünk a bírók, a vezetők, de még a táncoslányok is nekünk villantották csak meg a feneküket...

Döntsétek már el, hogy pontosan mi is volt a baj velünk???

2./ Vegyétek már tudomásul, hogy 3-szor nyertünk azért mert mi voltunk a legjobbak!!!

3./ Volt olyan év az elmúlt időszakban, amikor nektek is sok pénz állt a rendelkezésetekre, és nyertetek 3 bajnokságot???????? Ugye nem. Ez fáj nektek, de ezért csak magatokat okolhatjátok.

4./ Az elcsalt kupadöntőkről inkább ne beszéljünk...

5./ Ha mi annyira gazdag klub voltunk, akkor miért nem tudtunk soha kupadöntőt rendezni??? Miért a Körmend és a Szolnok rendezte meg???

6./ Ha Fehérvárhoz nem kötődnek a játékosok akkor miért van az, hogy pl. Dávid, Halm, Boros is itt akar letelepedni???

7./ Ha a pénz eredetét firtatjuk akkor könnyen juthatunk el oda, hogy miért adják az én forintjaimat is az állami cégek a Paksnak vagy a Szolnoknak. Nem kérdezem, mert örülök neki, hogy ezek a cégek támogatják a sportot.

8./ Köszönöm szépen Minárovits Jánosnak, hogy hosszú éveken keresztül komoly pénzekkel támogatta az Albát. Köszönöm, mert magára is költhette volna a pénzét, de Ő inkább a közösséget is támogatta. Ha nem teszi, akkor lehet, hogy soha nem terelődik rá a hatóságok figyelme:(((

9./ Mielőtt nagyon boldogak lennétek jelzem, hogy eddig sem csak az Albacomp Rt. támogatásából élt a csapat. Rengeteg kisebb nagyobb szponzor segített. Nem úgy mint néhány másik városban.

Szóval foglalkozzatok a saját csapatotokkal!