LD Creative Commons License 2003.01.31 0 0 10630
Nem igazán tudom milyen csalásokról beszélsz. Ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy az Alba úgy vette a 3 bajnoki és a 2 kupagyőzelmét. Ezzel Farkas Sanyit degradálod, illetve olyan játékosokat (a teljesség igénye nélkül) mint Dávid (bár tudom, hogy nem sokra tartod, de soha nem volt még csak megközelítőleg hasonló szintű centeretek sem...), Lapov, McClendon, Halm, Karner, Shannon, Blanks, Boros, Maroney, Bodrogi stb. Ha nem így gondolod, akkor máskor légyszíves fogalmazz pontosabban, ha viszont igen, akkor csak annyit tudok mondani neked, hogy 3+2 azért jóval több, mint 1+1 (persze ha a ti kupagyőzelmetek kapcsán merült fel csalás gyanúja, rögtön vérig voltatok sértődve...), és bármit mondasz, mi ennek örülünk és büszkék vagyunk, és jó érzés, és lesz@rjuk, ha valakinek az a legnagyobb szívfájdalma. Bocs, ha kicsit erősebben fogalmazok, de már elegem van ebből. Hidd el, én több belső infót, horribile dictu stiklit ismerek innen Fehérvárról, mint te, így azt feltételezni, hogy az a 3 csapat nem volt jobb a többinél igaztalan és csekély hozzáértésről tesz tanúbizonyságot. Reálisan nézve az alatt a 3 év alatt egy csapat, a Gulyás-féle Paks volt hasonló színvonalon. Őket sajnáltam is, mivel a Boros-Stumbrys-Lukminas-Visockas-Gulyás ötös szerintem nemzetközi szinten is nagyon erősnek számított. Akkor a hosszabb pad és a szerencse döntött a javunkra.
Ja, és még egy kérdés! Ha az Albacomp mindíg csalt, akkor az elmúlt két évben miért nem mi nyertünk?
Előzmény: oilboys (10624)