Hú, az brutál pálya. Tegnap végeztem ki.
Én elöször félreértettem, aszittem, hogy Rex-et kell odavinni. De nem, csak le kell rombolni. Nincs erösen védve, föleg ha a bázisodtól kicsit délre, arra a keskeny sávra egy kopterrel épitesz egy labort. Onnan is inditasz min. 5 erös egységet, meg emerröl is, megkerülve a fél térképet. Akkor simán lemegy.
Ami viszont kib. dúrva, hogy a játék során kb félpercenként 2-3 teremtményed elöször neutrallá változik, aztán meg ellened fordul! Mire észbekaptam, a keservesen gyüjtögetett brutál-skorpió-elefánt seregem (600 szén/db!!!) fele! ellenem fordult, azt ölték egymást a bázisomon.
Hálistennek a gép mentett magától a viruslab szétrombolása után. Arra jöttem rá, hogy nem érdemes sereget tartalékolni, mert folyamatosan átváltoznak. Szépen be kell tárazni szénböl (20.000), aztán 3 laborból gyorsan egy 30 fös sereget összedobni, és hadd szóljon. Mire odaérsz a bázisához, kb 20-an maradnak úgyis. Ja, és érdemes minél gyorsabban begyüjteni a bálnát meg az elefántot, ütös mind a kettö.
Mit olvasok a Hivatalos IC site/on? -
The soundbeam tower ... attack only affects enemy creatures and does not affect structures or enemy henchmen.
Akkor remélem a mi henchmenjeinket sem sebzi az ellenfél tornya, mert én eddig sokszor azért nem mertem egy szénkupachoz elmenni, mert volt 5-6 torony az úton. Mire azokat legyaktam, már termelhettem volna 5000 szenet.
Próbáltam infót keresni a legerösebb lény-kombóról, de nem találtam. Szerintetek?
Pl meglepö volt tegnap az imádkozósáska+akármi kombója az ellenfélnek. 530 körüli élete volt, és 32-es sebzése!