Satanas666 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 614

„Kár, hogy ezt sem értetted. Nem baj. Arra utaltam, hogy aligha olvastál te akár egyetlen Satanic Ritualst is, legfeljebb az amazon.com-on pillantottál rá a thumbnailekre. Máskor ne csak a képeket nézegesd talán. „

– Ha ezt te mondod, a „fő” sátánista, biztos így van. Nem lehet mindenki olyan gazdag és rámenős, mint te, aki minden LaVey könyv minden kiadásából vett egy példányt…

„A "blasphemy" szó értelme sem világos számodra. Ez sem baj. Fő, hogy úgy érezd, igazad van. „

– Kérlek, magyarázd el nekem, mit jelent a blasphemy - mert én angolul is biztos csak az amazon.com-nál tanulhattam…

A Slayer és a sátánizmus.... :]]]]]]]] Írj még ilyen vicces dolgokat!” - Na persze, ezt vártam. Tudtam, hogy egyből rá fogsz csapni. De nem lepődőm meg, hiszen fingod sincs a Slayer zenéjéről, életfelfogásáról. De a Burzum,Cradle, stb.. az bezzeg igen... azok a nagy királyok.

„De ha mégsem, valamelyik több évvel ezelőtt olvasott Satanic Bible-od 70. oldalán elolvashatod, mi is a helyzet ezzel kapcsolatban.”

- Ha még idáig nem lett volna világos, senkit sem érint túl mélyen a SB mondanivalója, téged leszámítva. Megtanultad kívülről is példaképed fércművét és kilencparancsolatát?

" Meséld el szépen, hol láttad, hogy sátánista honlapként hirdetem a Scythe-ot,”

- jópár hozzászólásodban, ahol épp bibliát szidsz habzó szájjal és mindig odaveted a linkedet azoknak, akik megkérdezik, mitől is vagy te sátánista. Eszem ágában sincs meghatározni neked, mi lehet a honlapodon. Szíved joga úgy csinálni magadból hülyét, ahogy akarsz.

„a szerepjátékok sem sátánista dolgok. Hitted volna?”

- nem, nem hittem volna, de kösz a „felvilágosítást”. – Sajnos mindig akadnak olyanok, akik a szerepjátékoktól bekattanak és olyanok lesznek, mint te…

„Hermész rendje a sátánizmustól teljesen független, pont ahogy írod”

– 'való igaz', nyíltan ezt sosem mondják ki, csak sajnos erősen „ gótikus sátánista” vonásokat hordoz. Aki ismeri ezt a játékot, tudja, miről beszélek. A szerepjátékok többségében soha nem voltak sátánisták (kivéve a Cult), de sajnos vannak olyan retardált agybetegek, mint te, akiknek ide vezet a sok szerepjáték.

" Talán ha kifejtenéd részletesebben, mit nem értesz és mi zavar annyira az „agymosás” szóban…"
...akkor megint írnál valami hétmérföldes hülyeséget, amire viszont nem vagyok kíváncsi."

– Ezt most mivel érdemeltem ki? Mintha korábban pont arra kértél volna, hogy fejtsem ki...ejnye, de gyorsan változik a véleményed...

„Akkorát döbbentem, hogy Rushdie nem "LaVey"-i értelemben írt Sátáni Verseket, hogy most sem térek magamhoz.”

– De ha esetleg mégis sikerült magadhoz térned, akkor gondolkozzál el, hogy miért is böfögted be Rushdie nevét. Csak nem azért, hogy ismét fitogtassad hihetetlenül széles skálán mozgó tudásod?

„Semmit... Magas ez neked. Te "őrizd csak a Bibliádat egy vértócsában, nehogy befolyásolhassanak a hazugságai".

– Úgy fogok tenni, kösz a tanácsot. És egy fullasztó levegőjű szobából fogom nézni, 9 meztelen nő társaságában, egy koporsóban ülve, miközben négykézláb hódolok az ördögnek. Így jó lesz?

„Jaj! Szóval akin nincs 666 alakú anyajegy, az nem is lehet sátánista? „

– De hát pont te vagy az, aki fröcsögteti a nyálát, hogy sátánistának születni kell. Legalább azzal lennél tisztában, amit saját magad írsz...

”Ugyan már... nem érted. Nem baj, ne sajnálkozz.”

– csak sajnálni tudlak, ne haragudj. Mert aki még kinézetre is lemajmolja teljesen LaVey-t, annak még annyi egyénisége sincsen, mint az általa annyira lenézett „keresztény birkanyájnak…”

Szerintem ne "kíráj" legyél, hanem inkább „Tschásár”, mert aki ennyire bárgyú, mint te, annak túl kevés egy királyi cím…

„Sajátságos, hogy mindig LaVeyhez lyukadsz ki. Ezúttal sem talált a feltételezésed. A saját véleményemet írtam, ami pont ezért abszolút hiteles.”

– Hát nem tudom, ki lyukad ki mindig LaVey-nél. Kérlek, csatolj már be egy fényképet magadról és LaVeyről. A kopasz fej, pofaszakáll, fekete ruha és pentagramma biztos csak „véletlen” hasonlóság kettőtök között. (de ne azt, amelyiken az Ankh-ot viseled, mert akkor ismét újabb magyarázatra kényszerülsz: se nem vagy kopt keresztény, se nem érdekelnek a rég halott kultúrák, de akkor vajon mit keres a nyakadban az Ankh? Ja értem: szuvenirbe kaptad az egyik rajongódtól és fogalmad sincs, mit szimbolizál)

„Nosza, kapd elő valamelyik példányát a Satanic Ritualsnak, és olvasd el szépen ezt a rítust, hátha mégse arról szól, amire "emlékszel"... „

– sajnos megint csak ismételni tudom, (de ezt a te esetedben nem számít, mert mentálisan a gyengébb értelmi képességű emberekhez tartozol) hogy rajtad kívül maximum a főnököd papagáját érdekli, hogy LaVey milyen címszó alatt, milyen ürüggyel milyen hülyeséget hordott össze és azt milyen képtelenségekkeltámasztotta alá)

„Járhatnék Slayer koncertre sátánizmust tanulni.„- szar lenne, ugye? Jobb a Sear Bliss-től tanulni, igaz?

„Ebből szinte logikusan következik, hogy minden sátánizmusról szóló könyvben kiemelt helyet kell biztosítani a középkori francia egyházról szóló közhelyeknek. Pazar.”

– Szerinted én ezt állítottam? Sebaj, már megszoktam tőled az ilyen frappáns triplacsavarokat az elferdítéseket illetően.

"„with a little bit venom”"
Ezt a technikát úgy hívják, hogy "kiskapu". Bizonytalan személyiségű és/vagy tudású emberek védik így magukat és kialakulatlan világukat, hogy bármit is tesznek, mindig azzal védekezhessenek, hogy "de hát az csak vicc".

– Lám, milyen jól ismered ezt a technikát. Gondolom nem egyszer használnod is kell. Hogy most megint milyen nagy okosságot tudhattam meg tőled, MESTER!

„Nehogy elfelejtsd még hozzátenni, hogy Bacardi-colát is kell innom a feszültség levezetése érdekében. Tudod, ahogy legutóbb próbálkoztál, amikor a nevemben írtál az üzenőfalamra nagy vitézlőn. Lehet, hogy állást kéne változtatnod. A bonus.com-nál még biztos felvesznek webtesztelőket, ott remekül "avandzsálhatnál" a tehetségeddel. Én is sokat profitáltam az ötleteidből netes biztonságtechnikát illetően, úgyhogy egyszer majd meghívlak hálából valami piára. „

– Talán ebben legalább egyetértünk: sok hiányossága volt a honlapodnak, de hát te vagy a webdesigner állításod szerint, nem én. Meglep persze, hogy az IP letiltás könnyűszerrel való kijátszására nem gondoltál, de hát „szakemberből” is akad jó és rossz, tudod hogy van ez. (a piameghívás OK, de előbb talán józanodj ki és fejezd be a hisztit, ami miatt a „nagygonoszsötéthalálsátánistára” hivatkozván leállítottad az üzenőpanelt. Ha béna vagy, el kellene ismerned, nem pedig másra kenni különféle ürüggyel)

„Ha valaki homofób módon ír, az ne csodálkozzon, ha homofóbnak tartják.” - Tudod mit? Inkább vagyok homofób, mint homofil vagy homoszexuális. Lehet, hogy Vigornak igaza volt?

„(Ha legalább másik topicban került volna elő ez a téma... de így elég csak visszalapozni...)”

– talán ezt ne nekem hányd elő, nem én hoztam fel. Csak reagáltam MM észrevételére, ehhez azonban még ennyit sem kellett volna „visszalapoznod”, te szuper-géniusz!

„Elhiszem, hogy LaVey a rögeszméddé vált” – nem én akarok hozzá hasonlítani, de ez már tényleg nagyon off.

„…Ám a Ceremony of Nine Angles szertartásnak SEMMI köze az Kelly--Dee-féle énoki angyalkodáshoz.”

– Annak tényleg semmi köze, így van. Ismétlem: Angels, nem Angles, talán előbb-utóbb nyomorult szürkeállományod valamelyik eldeformált sejtje csak felfogja, nem gond.

„R'lyeh-hel kapcsolatban meg nézz körül Lovecraft házatáján, hátha elkapsz egy újabb leeső húszfillérest.”

- Nagyon beizgultál Lovecraft-tól úgy látom. Ekkora hatással volt rád a macskabelezős necromancer? Ki gondolta volna….

...és aminek továbbra sincs SEMMI köze a kis rögeszmédhez, sem bármiféle angyalokhoz. "Ezek" a szögek nem "azok" a szögek.

– Nem hát. Ezek már minden képzeletet felülmúló ostobaságok, tényleg értelmetlen bármit is hozzátenni.

„És most idézek a Seligmann-féle könyv utószavából, melyet a fordító, Szőnyi György Endre írt. (332. oldal, utolsó bekezdés):
A további tájékozódás megkönnyítése érdekében az utószóhoz csatlakozó bibliográfia a könyv első megjelenése óta kiadott legfontosabb külföldi és magyar szakmunkák jegyzékét tartalmazza.”

– Most megint sikeresen bizonyítottad, hogy annyi eszed sincs, mint egy marék lepkének. Talán olvass el legalább egyetlen oldalt a könyvből és látni fogsz helyenként ici-pici számokat (tudod némely szó jobb felső sarkában). Megsúgom, de csak neked: ezek az ici-pici számok egyezni fognak a könyv hátulján felsorolt szakirodalmak számaival. Ki tudod találni, hogy miért, vagy ez már túl nehéz agytorna a részedre?

“Úgy James Bond sem szereti.”- Darth Vader, James Bond, Gollam. Túl sok ez neked így együtt. Javaslom, hogy havonta egy filmnél többet ne tekints meg.

UI: Remélem nem gond mulatságos “sátánista” olvtársam, ha “idő van” és nem az éjszaka közepén válaszolgatok neked. Sajnos az olyan “korlátolt” embernek mint én, más dolga és tennivalója is akad éjszakánként és hétvégenként, mint a “félelmeteséjjelírogatósötétruháspentagrammosdiabolikusanintelligensmosolyú (heh) sátánistáknak.”

MM: Amilyen az adjonisten….(ugye nem gondoltad volna, hogy erre is tudok egy mondással válaszolni?):)

Előzmény: req999 (613)