Redeef Creative Commons License 2003.01.31 0 0 699
www.ujpestfc.hu:

Kiderült a csalás: Slavo Koncz helyett Domokos Sándor utazik!

Nem mindennapi eset a szlovák Slavo Koncz újpesti története. A Komarno (szlovák) együttesétől Újpestre érkezett labdarúgó több alkalommal is pályára lépett az Újpest FC-Fót edzőmérkőzésein, ahol jó benyomást keltett gólerős játékával, ezért a csatárgondokkal küszködő csapatunkba jól beilleszthetőnek tűnt - mutatott teljesítménye alapján.
Ma délutánig úgy volt, hogy ő is tagja lesz a pénteken Spanyolországba utazó keretnek, azonban - szinte az utolsó pillanatban - kiderült a turpisság: Koncz már aláírt egy másik klubhoz...

Barsi János (techn. vez.):
- Úgy érzem, hogy becsaptak bennünket. Mi a labdarúgó menedzserével tárgyaltunk, s már majdnem le is igazoltuk a csatárt... Csak ekkor derült ki, hogy a játékos már elkötelezte magát az Ácsi Kinizsi csapatához, ezért ettől a perctől fogva semmi keresnivalója nincs Újpesten! Slavo Koncz-cal megszakítottunk minden kapcsolatot és természetesen a spanyol edzőtáborban sincs helye a fiatalembernek. Helyette egy nagyon tehetséges labdarúgót viszünk magunkkal pénteken, nevezetesen Domokos Sándort, aki 19 éves és eddig az Újpest ifi "A" csapatában játszott.

Az ezt megelőző hír:

Pénteken Spanyolországba indul az Újpest FC-Fót

A terveknek megfelelően január 31-én, pénteken reggel indulnak Spanyolországba juniorjaink. A tíznapos edzőtábor helyszíne Lloret de Mar, a csapat szálláshelye Barcelonától 50 kilométerre lesz.
Három edzőmérkőzést játszik Sarlós András csapata. Február 5-én (szerda) a Barcelona "B", február 6-án az Espanyol "B" csapata lesz az ellenfél, továbbá február 8-án vagy 9-én egy orosz második ligás együttes ellen meccsel a csapat.
A 17-es utazó keret: Czigány, Miski (kapusok), Páles, Vermes, Zoufal, Horváth T., Horváth M., Lázár, Csopaki, Hajdu N., Palásthy, Koncz, Jeferson, Gohér, Sándor Gy., Kapcsos, Tarcsa B. (mezőnyjátékosok).

Új játékosok: Palásthy (FTC-től), Koncz (Komarno - szlovák), Tarcsa B. (Újpest, ifi "A").