prenotalis Creative Commons License 1999.04.09 0 0 12
Azt hiszem Trebitschnek volt egyszer egy fejtegetése Diolenhez arról, hogy ha valahányszor egy hülye felbukkan a jobboldalon, akkor hadd ne kelljen már állandóan elhatárolódnia és ha Dió válaszában valami inget meg öltözködést kezd emlegetni azt nem éli túl.
Nos, ha arra vártok, hogy a baloldal elkezdi majd itt mentegetni Thürmert, akkor az a gyanúm, hogy bizony a topic fölött fogtok megöregedni.
Minden oldalon vannak hülyék és minden oldalon vannak bohócok. Ezeknek az egyetlen lehetőségük a feltűnésre ha kilógnak a sorból, amely most Milosevic-csel szemben egységes.
Az érzésem, hogy egyszerűen képtelenek vagytok befogadni, hogy a baloldal nem egyetlen monolit tömb, jól megférnek benne a különböző nézetek és ez nem jár automatikusan párttagok kizárásával mint a MIÉPben Szabóval, a gödöllői FIDESZ szervezettel vagy a borsodi kisgazdákkal történt.

Értetlenül olvastam, hogy miért és mennyi kormánypárti védte a skinheadeket mert támadva érezték magukat, pedig nem láttam itt topicot arról, hogy bármely kormánypártnak el kéne határolódnia Szabó Alberttől vagy Király B. Izabellától (az MDF egykori prominens képviselőjétől) akik - éppen úgy mint Thürmer - megállapodást írtak alá Szaddam Husszeinnel.

Aki ebben a topicban képtelen különbséget tenni MSZP és Thürmer között az társalogjon csak Jobb a Jobbal arról, hogy vajon mitől bukott politikus mondjuk Kovács László. Jól meg fogjátok érteni egymást, ebben biztos vagyok.

A TV-ben egyébként még ma reggel is lehetett látni a Thürmer-Milosevic kézfogást, de remélem ezzel nem zavartam meg túlzottan a médiaüldözési mániátokat.