Feribá04 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 10592
Lenne néhány észrevétel:

Kedves Kocsmatársak!

Tudom, hogy sokatoknak (sokunknak) nem szívügye az Albacomp, de a sikereiket el kell ismernünk, mert jogosak voltak, a pályán érték el őket és a játékuk látványos meggyőző volt. Én nem féltékenykedem rájuk, mint ahogy a Honvédra sem (a Zsoldos féle csapat játéka kimondottan tetszett), mert mindkét gárda a mostmár a magyar kosárlabda történelmének része.
Mindemellett az élesebb hangok mindkét részről érthetőek.

Fera!

A te hozzászólásaidért látogatom a fórumot. Csak így tovább, ne hagyd magad!

Johnny boy!

Sajnos nem mindenben értek veled egyet. Az, hogy Isti a Treviso-ban 2-est játszik az a világon semmit nem jelent. Egy olyan gárdába került, ahol gyakorlatilag nincs lehetősége játszani. Amikor beállítják a meccseik már rég eldőltek. Mivel van nála 3 nagyobb nevű irányító is, így bizonyos szempontból érthető miért nem az övé a karmesteri pálca, ám nem jelenti, hogy a valós posztja ez lenne.
Zalánnal kapcsolatban már inkább közelít a véleményünk:
Tényleg nem kell kikiáltani bűnbaknak, mint ahogy Némethet sem. Inkább azt vegyük észre, hogy a válogatott játékosai közül egy sem tudta hozni összességében a tudása 70 százalékát. Ezt kellene észrevenni!
Fodor Sándor sok lépése nem tetszett, ám ez a levél nem tartozik ebbe a kategóriába. Teljes mértékben igazat adok neki és csak ilyen radikális szemlélet segíthet a helyzeten.

Gól!

Bármennyire is rossz ezt leírni, Oilboys reakcióját (VAUVAU) teljesen megértem. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy állami tulajdonban lévő gárdát te támogatsz?
Jó közvetve támogatod az ASE-t hisz nyilván nem petróleumlámpa van otthon és a Szolnokot is mert nem napelemes autóval rohangálsz, de ennyi erővel a Körmendet is, hacsak nem mezitláb jársz ebben a hidegben.

Jani!

Ebben a Kálmán Laci problémában elfogult vagy, de ez érthető. Az hogy az utóbbi időben gyengébben teljesít nekem is feltűnt és mint magyar szurkoló nagyon sajnálom. A játékvezetők szemében (mondjuk nem mindben) lévő bizonyos mértékű védettsége érzékelhető akkor is, ha semleges meccset nézek (lassan olyan mintha nyalnék Csabesznek). Erről nem a játékos tehet és valahol megtisztelő is, olyan dolog amit ki kell érdemelni (pl. örök kedvencemet Morgent is védték rendesen a sporik, de ettől még ő volt a király), ám hátrányai a válogatott találkozóin rendesen kiütköztek. A játékos sajnos hozzászokott, hogy sok esetben különösebb veszély nélkül belemehet a csapdákba, hisz úgyis fault lesz a vége. Nagyon sokszor nem így volt és a csapat itta meg a levét.

Artúr!

Dombóvárra szeretnék elmenni, hisz úgy emlékszem múlt évben nem voltam.

Ultra1!

Ugye nem veled keménykedtem múlt évben Dombóváron? Ha igen bocs!

Üdv.
Feribá04