"Slash segítségével a csúcsra
[2003.01.29.] - ZeneFórum
Az ez idáig ismeretlen Elan neves segítséget kapott debütáló nagylemezének elkészítésekor. A 19 éves énekesnőt nem más, mint a Guns ’N Roses volt gitárosa, Slash segítette ki a stúdióban.
Az énekesnő Street Child című számában játszik a legendás gitáros. "Egészen hihetetlen érzés volt együtt zenélni egy élő legendával." – nyilatkozta nemrég Elan, majd hozzátette: "Amióta az eszemet tudom, óriási rajongója voltam a Guns ’N Roses zenéjének, és most meg a világ egyik legjobb gitárosának tartott Slash-el dolgozhattam együtt." Az énekesnőnek szerencséje volt, hiszen a családjának számos tagja igencsak befolyásos zenei körökben. Így történhetett meg, hogy már első lemezén ilyen művészekkel dolgozhat együtt. Ugyanis nemcsak Slash vett részt a felvételeken, hanem a Counting Crows, a Sparklehorse és a Cracker nevű bandák tagjai is. Az énekesnő albuma, amely szintén a Street Child nevet viseli, várhatóan májusban kerül majd a boltokba."
Ha Slash ott legyeskedik körülötte, akkor minden bizonnyal nem egy Britnij-kópiáról lehet szó!