riki86 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 2
Sziasztok!
Nekem, amikor a keverék kutyám meghalt, akkor még az anyukámnál laktunk kertes házban és oda lett eltemetve. Eddig rendben is volt, de úgy néz ki, hogy a közeljövőben el szeretne az anyu is költözni (együtt velünk egy nagyobb házba) és ettől kicsit rosszul érzem magam. Lehet, hogy hülye vagyok, de úgy érzem, mintha ott hagynám valahol. Ő volt az első kutyám (Rikinek hívták, 1986-ban született, innen a nickem is), imádtam.
Szóval ezzel oda szeretnék kilyukadni, hogy a hamvasztás a legjobb szerintem, bár remélem még nagyon-nagyon sokáig nem lesz ilyen gondom, de majd amikor igen, akkor valószínűleg ezt fogom választani. A kisállat temető annyiból nem tetszik, hogy Bp. belterületén nem adnak rá engedélyt (számomra érthetetlen, ha embereket lehet, akkor kedvenceket miért nem?!) így nagyon messze van és nem tudok akármikor kimenni, viszont a hamvakat beleteszik egy kis urnába és oda teszem, ahová szeretném. Így mindig velem lehetnek. Hát ennyi, nem egy vidám téma, de ezt sajnos nem lehet kikerülni.
Előzmény: bagifruzsi (-)