Nemzetközi orchidea kiállitás és vásár: Bécs, márc.1-10. között, www.orchideen.at
Mi egy hétig laktunk Nagykovácsiban, gyönyörű helyen, de: a legcsúcsabb "élmény" az volt, amikor a Blaha Lujza térről 3,5 óra alatt értünk "haza".Az életben nem káromkodtam annyit vezetés közben. Nem csodálom, hogy arrafelé annyi baleset van, én is azt vettem észre, hogy a lépésben (jobb esetben) való haladástól megdöbbentő mértékben agressziv lettem.
"ha addig nem kapod meg az építési engedélyt, akkor utána úgy építed fel a házadat ahogy akarod, még el is térhetsz a tervtől." Ja csak én ehhez nyúl vagyok. Valószinüleg attól rettegnék, hogy "bosszúból" a lakhatási engedélyt nem kapnám meg, vagy kicsit félretennék a papirjaimat, stb...
"amit az a kocsi itt kap, az szörnyű és nem ilyen útviszonyokra tervezték"
Annak idején 3 éve, amikor vettük a kocsit, pont azért vettünk gyakorlatilag új (2700 km volt benne) autót, hogy legalább 10 évig birjuk rendesen használni, alacsony költségek mellett. Na ez nem jött be.Lehet, hogy parkvárosi lánynak van igaza,terepjáróval közlekedik. Lehet, hogy inkább azt kellett volna vennünk.