Satanas666 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 584
Egy kissé furcsa fogalmaid vannak az igazat adásról. szerinted a "furán hangzik" = igazad van?

Ebből adódóan a zseni jelző tartok tőle, inkább rád illik, hiszen szuperintelligens érvekkel kritizálsz.

“ja, a mássalhangzók: arra próbáltam utalni, hogy ez az 'egyezgetős' módszer nem túl jó, főleg itt döccen picit, de miután nem sajátodként tűntetted fel, nem tudom, miért bánt ez “– ki mondta, hogy bánt? Senkitől sem várom el, hogy egyetértsen. De esetleg meghallgatnám a TE teoriádat erről, bár eddigi hozzászólásaid nem azt bizonyítják, hogy parányi agyadig eljutott volna, miről is van szó.

”Ja, az észosztási kényszer van, akinek jobban áll” - Aha, csak nem magadra gondoltál?

„ez komolyan hangzik, de akkor miért nem az IGAZAT mondod el nekünk egyből?” – értelmetlen egy bonyolultabb és komplexebb teoriát felhozni, hiszen a hozzád hasonló értelmi fogyatékosok még az említettnél egyszerűbbet sem értik meg.

aranyosak a közhelyeid, kár, hogy nem mindig a megfelelőt választod:) – kérlek, legalább egy példát hozz fel, hogy máskor ne kövessek el ilyen „baklövéseket”.

„gonosz sötéthalálpszeudosátánista vagyok
még csak az se” - De szar nekem. Ezek szerint képtelen vagyok elérni a szintedet? De ugye azért elmondod, milyen macskát nyúzni miközben a nagy UramSátánhoz imádkozol rakendröl zene kiséretében? (Tudod csak „vallástörténeti szempontból” érdekel a dolog) Vagy esetleg te is sátánistából megtért keresztény vagy, mint ATTee? (lásd: Jézus: több, mint egy jó erkölcsű ember 32. hozzászólás)

Előzmény: malleus maleficarum (582)