Gyógyitani majd a henchmenek tudnak, bizonyos pályától kezdve (campaignban)
Én éppen itt tartok.
Ennek a fehérköpenyes fószernak kellett a laborját szétdúrni. Még 700 szenem sem volt (6 ember bányászta), már rámjött 10 lénnyel. Nagy nehezen hangtornyokkal visszavertem, elkezdtem tüskefalat húzni, újabb 10 lény, immár III szintüek. Újrakezdtem, szépen készültem, nem is volt gond, kb másfél óra játék után (folyamatos harcok, 10-15 szörny) elindultam, hogy lenyomjam a föbázisát.
Csakhogy vagy 20-25 viziló+köpöhal kombó fogadott, ami úgy szétnyomta a 30 fös skorpió-orrszarvú + méregbéka+viziló hadseregem, mint az állat! Ilyet még nem láttam. Valami területsebzö lehet ez a vizköpöhal, mert egyszerre sérült az összes egységem, amik ott voltak, mégpedig az 500 life úgy lement 10 mp alatt, mint a kisangyal.
És elindult a bázisom felé! Gyorsan beinditottam a gyártást, újabb hadsereg, azzal legyürtem épp a bejáratnál, de mire megint a bázisa alá értem, újabb 20-25 fös sereg fogadott! Kész voltam teljesen. SZenem elfogyott, úgyhogy kezdhettem újra. De aztán technikát váltottam : a bázisa egy hosszúkás domb tetején van, aminek a déli csücskét nem használja. Odaépitettem egy szörny-labort helikopterrel, és mig alul támadtam, elvontam a figyelmét, fentröl hátbatámadtam a bázisát 10 szörnnyel , szét is kaptam gyorsan.