tillA Creative Commons License 2003.01.29 0 0 307
Megnyugtat, hogy ezt hozzátetted: igazság szerint én sem voltam elragadtatva Kollár Attila első lemezétől. Nem rossz zene, persze, igényes, meghát mégiscsak Solaris-hatás - és az ember, ha rajongó elfogult, még önmagával szemben is -, de tényleg csalódás volt. (Azt már végképp csak halnak merem leírni, hogy a Meeting Point is az, első néhány meghallgatás után, pedig vannak részek, amik tetszenek, de Erdész Robitól nem ezt, nem ilyet vártam.)(Hanem mint a Marsbéli krónikák I, vagy a Solaris 1990-ről a nagyon lendületes szintetizátoros részek.)(Vagy még inkább mint a M'ars poetica és a Solaris rövid, de ellenállhatatlan billentyűs vad vágtái.)
Tényleg reménykedem, hogy egyszer lesz valamilyen technikai mód hozzáférni az anyagaidhoz - cserélgetni a gyűjteményünket, mondanám szívesen, de mint említettem, nekem csak a kézenfekvő dolgok vannak meg, cd-n, esetleg még olyasmiket tudok szóba hozni, mint a PR Computer LP-je, vagy a Pantha Rei cd-je -, szóval az idő mindent megold, végül is több reményt az ember 1985-86-ban sem táplálhatott, „amikor betoppant egy szőke lány...”
Apropó: hova lettek a többiek a fórumból?
Üdv, Attila
Előzmény: cirrocumulus (306)