babydevil Creative Commons License 2003.01.29 0 0 548
Persze, mi is azért döntöttünk úgy, hogy az itt meglevő telken épitkezünk, mert nem birom a "tömegnyomor" jellegű helyeket, ahol egymás szájába lógnak a szomszédok.Tehát ebből a szempontból tényleg jó a hely. Viszont régebben tárgyalták topictársak, hogy nincs igazi városközpont... stb. és ebben igazuk van.Bár ez engem nem érint, mert reggel 8-kor elmegyünk és este 8 előtt nem érünk haza. De azért egyszer kimértük a telkünk a Shell kúttól (ahol megáll jószivűen a sárga busz sofőr)1,6 km-re van (km óra számláló szerint).Tudom, hogy a benzinkút környékén van egy Smatch (vagy Julis Meinl?), de vasárnap délután a legközelebbi éjjel-nappali (ami éppen nyitva is volt) jellegű boltot valahol a felső vasútállomásnál találtuk meg, ott tudtam venni kenyeret.Lehet, hogy pl. a telkünktől nincs 3-4 km, de akkor is elég nagy távolság.
Azt, hogy nincs ipari bevétel, azt én sem hiányolom igazán. És amig nem költöztem Érdre, én sem tudtam, hogy van minaret, termálviz, stb... nincsen agyonreklámozva.
Azért ezekkel a gyalázatos minőségű utakkal előbb-utóbb úgy is kell valamit csinálni.
Előzmény: Moonclown (547)