Igen, de azt se szabad elfelejteni hogy azon a részen mennyi egy telek, mennyi ugyanez parkvárosban és mennyi ugyanez, felénk (Tusculanum) vagy Ligeten.És mennyi pl Szentendrén.Sajnos azt vettem észre újabban divat lett szidni Érdet.És mellé igen sokan dicsőitik pl. Budaörsöt, Törökbáintot.Na most kérdem én egy teljesen abszurd városban mint Budaörs ahol többen dolgoznak mint ahányan laknak mennyire is lehet jó lakni?Ahol rtendes nméretű telkek csak a bevásárló központok alatt vannak?Én 3 évig ott dolgoztam , pont a fellendülés időszakában.Nem laknék ott semmiért.
Persze Érden van bőven javítanivaló, és vannak területek ahol kevés a bolt (azért a 3-4 km kicsit erős...), de van egy dunapartunk ami méltatlanul nincs kihasználva (lásd téglagyár), van egy minaretünk amiből ugye még 1 van az országban (egyesek szerint a pécsi is az), amit senki nem ismer ellenben az egrivel amit egész Európa ismer, lévén nem sok van belőle ugye:)
És akkor a termálvizünkről nem is beszélve...
Szóval afő baj szerintem az hogy ha már ninc sipari bevételünk (nekem sepc nem hiányzik olyan nagyon), akkor legalább egyéb területeken kéne "eladni" magunkat, de ezt valahogy nem nagyon akarják egyesek.Nem véletlenül voltunk Európa legnagyobb faluja, még most is amindenki ismer mindenkit elv érvényesül a városivezetésben és asaját érdekeit mindenki fontosabbnak tartja.Lásd anno a Meki ügye, amit azért nem engedtek mert nem illik a városképbe.Brrrr
bezzeg Érd alsón a félig felhúzott Glavati féle üzletsor igen...
Aszfaltozásról annyit: Érdnek kb 500 km úthálózata van, Battának most lehet olyan 100-110 Budaörsnek meg a bevásárlóközpontok nélkül kb 130.Nem mindegy, mennyit és miből kell leaszfaltozni.