Én hol személyeskedem veled?
Teljesen más elképzelésünk van ezekről a dolgokról.
Próbálok rájönni, hogy mi alapján állítasz valamit. Normális hangvételben teszem, Te erre azzal jössz, hogy személyeskedés.
(Nem most először.)
Nem igazán értem mi a bajod?
Én (ellenben veled) nem bíráltam a megjelenésed, sem agyi képességeid. Te igen, többször is.
A kritikát elviselem, de a kritikán aluli viselkedésed nem nagyon.
Ha azt várod, hogy keressem meg az ominózus, szombati MN számot vagy keressem meg az MNO-n, csalódnod kell. Nem fogom.
Ellenben veled, hajlandó vagyok hinni másoknak. Ráadásul én is úgy emlékszem, hogy nem kedden jelent meg először. Akkor már "csak" a dokumentumot hozták nyilvánosságra, előtte megírták (vagy valami ilyesmi).
Én azt állítottam, hogy olyat állítasz tényként, ami csak a saját elképzelésed. Nem másoké.
Ezt (talán megengeded nekem) én rossz néven veszem. Nem csak tőled, mástól is.
Hogy jössz Te ehhez? Ki vagy Te, hogy ilyet tegyél? Letettél már valamit az asztalra valahol? Az index fórumon esetleg? Mutasd, hol. Elolvasom.
A következőt érzem ki a hozzászólásaidból.
Ha valaki veled együtt hajlandó rosszat mondani vagy kritizálni a jobb oldali politikusokat, pártokat, azok cseledeteit, mondatait és egyáltalán bárkit vagy bármit aminek/akinek köze van hozzájuk, akkor abszolút partner vagy ebben.
Ha viszont valaki szembe száll veled, megpróbál vitatkozni vagy mást mondani/gondolni, mint Te, akkor lehülyézed, elküldöd melegebb éghajlatra, stb.
Szerintem ez butaság. Nem hiszem, hogy azért olvasnák az Index fórumot az emberek, hogy ilyen dolgokkal, emberekkel találkozzanak.
Sajnos rajtad is azt látom, hogy mint egy iszlámista, hiszel a baloldalban és mindenkit elutasítasz, aki mást gondol. Még akkor is, ha esetleg értelmes lenne az illető. Csak az a "jó", aki veled/veletek van.
Ennek így nem sok értelme van. Szerintem.