sansalvador Creative Commons License 2003.01.28 0 0 3272
Gyári riasztót rakattál bele? Mert ott aztán semmilyen plusz vezeték nem kell, mégha utólag is rakják be. Mindennek megvan a helye, olyannyira, hogy még a motortér és a csomagtartó nyitásának érzékeléséhez is csak egy plusz kis alkatrészt kell bepattintani a zárszerkezetekbe, mert ott is már ki van képezve mindennek a helye. Minimális beavatkozás kell pl a villogó lednek hogy betegyék. Na ez pl jó dolog, de hogy nekiessenek egy új autónak azt én sem szeretem.
Az asszony 206-osa egy nagyon pöpec kis járgány, mikor elhoztuk a szalonból abban meg se szólalt semmi, frankón összerakott kis autó. A garancia alatt két dolog okozott gondot:
egyszer az egyik hátsó hangszóró, ami nem szólt, másodszor pedig a (szinte törvényszerű) légzsáklámpa visszajelző.
Visszavittem gariban. A hátsó hangszóró miatt le kellett hogy vegyék hátul az oldalsó kárpitot, mert ugye mögötte van a hangszóró. Azaz hogy nem volt, mert elfelejtették belerakni.:-) Jó hogy nem szólt!:-) Ok, tettek bele. Utána vettem észre, hogy bizonyos esetekben meg-megszólal a hátsó kárpitelem, amit ugye leszedtek. No ennyi kell ha barom módon veszik le és aztán úgy is teszik vissza.
A légzsák visszajelző az autóra csatlakoztatott computer szerint pedig azért jelez, mert az utasoldali airbagnél valami nincs rendben. Valszeg a szokásos csatlakozási, érintkezési hiba. Azt mondták, hogy ehhez sajna le kell bontani a műszerfal azon részét, hogy hozzáférjenek. No ekkor mondtam azt, hogy akkor csak had világítson örök életére, mert ahhoz hozzá nem nyúlnak, az tuti. Sz@rok a garanciára, de nem engedem megbontani, hogy aztán eltörjenek, megrongáljanak dolgokat, meg hogy esetleg zörögjön a műszerfal utána. Bele nem nyúlnak.
Előzmény: beautyblanc (3271)