Olaj az Isten
2003.01.28
|
|
0 0
10458
|
Hello !
Most akkor mi van Sitkuval? Játszik a Körmend ellen? És a Körmendnek megvan már az új légiósa? Ezek tök fontos infok a tippeléshez...:-)
Bubic, mi leigazoltuk már Ruckert? (havi 22,000,000 a hatodikon USD*EURO lesz a fizetése kuvaiti dínárban-tuti info). Tudod, akinek a Lakers és a Warriors már csak az Olaj tartogat új kihívásokat szakmai szempontból...:-)
Különben meg ha emlékeztek rá szolnokiak, mikor tavaly nálunk játszott a Debrecen, akkor Rucker megsérült és úgy kellett letámogatni a pályáról. Mi (bunkó szolnokiak, ugye) akkor sportszerűen megtapsoltuk a pléjört, aki vissza is integetett a közönségnek. Na most azok után, hogy ilyen jó kapcsolatot sikerült kiépíteni Guy-jal szerintem teljesen egyértelmű, hogy ingyen, vagy maximum 1,500 dollár per 10év jelképes összegért jön el hozzánk. Ez is bizonyítja majd, hogy ősszolnoki, mert én már akkor láttam rajta a lokális stílusjegyeket, mikor ama bizonyos ominózus esetnél úgy kellett lesegíteni a court-ról. Szolnoki és kész. Mindig is az vót...:-)
OAZIS
|
Előzmény: albamama (10456)
|
|