nyávogi Creative Commons License 2003.01.28 0 0 4419
sziasztok!
nekem sikerült lefogynom!az utobbi pár évben eléggé elhagytam magam, bele is törödtem, hogy én márcsak ilyen "husi" alkat vagyok. 174 cm hez kb 74 kg voltam.aztán noveber környékén elegem lett, és egy barátnömmel együtt elkeztem fogyozni. régebben én is kitaláltam, hogy "najo most akkor 2 hétig csak narancsot eszek" stb stb. aztán persze ezekböl vagy nemlett semmi, vagy utána ugy kiéhezett a szervezetem, hogy mindent viszaszedtem. most viszont két honap alatt 62 kilóra fogytam.az elvem az hogy valamit valamiért. lehet hogy a napi ezer kalóriába belefér pár kocka csoki, de én azt mondom legyen képes az kibirni csoki nélkül aki le akar fogyni.én napi kb 800 kalóriát fogyasztok, figyelembe veszem a vércsoportdiétát.majdnem mindenre rávan irva a kalória tartalma, vettem kis konyhamérleget.1 nap csirkemellet zöldséggel, ananászt, szója termékeket, sovány joghurtot eszem. igy aztán nemlehet aztmondani hogy éhezem, de nyilván nem is lakomázom. sok gyümölcstea, heti négyszer torna. inkább délelött kora délután eszek este nemnagyon. 59 kilónál leállok.aztmondom ki kell birni, megéri.