Bugi bacsi Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3886
Így ismeretlenül köszönöm szépen a kedves szavaidat, örülök, hogy tetszik az oldal, sokat p@cs@ltem vele. :o) Fishernek átadom a dícséretet...

Kedves Mindenki!
Ez a topic és az őse sok problémát oldott meg mindannyiunknál, sok barátságot szült és sok jó élményt nyújtott. De nem megismételhetetlen. A mai kisbabások ugyanolyan lelkesen tárgyalják ki a mindennapi kérdéseket, mint mi tettük évekkel ezelőtt. Nekem fontos volt minden itt irogató, barátomnak tekintettem és tekintem ma is a régieket. Épp ezért jó volna újra hallani ezt-azt Gáborka korosztályáról. Erre valóban alkalmas lehet a Tipegő, bár ahogy Bugár Gábor legutóbb a jégen leütközött egy 5 éves kölyköt, talán már onnan is kilógunk. :o) Tipegésben legalább is biztosan! :o)
Az is tény, hogy egy 3-4 évessel már nem mindennaposak a kérdések, itt már inkább a kapcsolattartás és apró jópofa történetek tarthatják életben a társalgást azok számára, akik kíváncsiak a hajdani sorstársakra... :o)
Mindenesetre én szívesen olvasnék Rólatok, esetleg nyáron találkozhatnánk, ahogy régen. Biztos lenne nagy örömködés..

Bugi

Előzmény: Törölt nick (3885)