Nem azért tiltott le a moderátor, mert szabályt szegtem vilna meg, hanem mert egy buzgómócsing balos volt, de ez már lényegtelen. A Topic továbbra is a címe értelmében működik, itt a rövidített topicindító:
"A topic kérdése magáért beszél.
Sok hónapja már, hogy a Wallis(MSZP közeli cég, ök szokták a többi között a BMV-ket a komcsi kormányoknak szállítani) rátette a kezét az Indexre(Webigenre). Eleinte nem lehetett semmi különöset tapasztalni, de most már feltünő a változás. A moderálás önkényes lett a fórumon, a moderátorok mindenféle ürügyekkel a nekik politikailag nem tetsző írásokat, szerzőiket kinyírják...
Maga az Index, mint Inet ujság kezd arra emlékeztetni mitha a Népszabadság és a Magyar Hírlap/Magyar Narancs online melléklete lenne. A hírek tendenciózusak, ollózottak, a kommentárok a legszebb rákosi időket idézik...
Más is így látja ezt?"
Nos ezzel kapcsolatosan hangzanak el érvek pro és kontra. Voltak akik alapjaiban próbáták állításomat aláásni: A Wallis(Index) nem MSZP közeli cég: Bebizonyítottam, de az. Vannak akik egyetértenek stílusával, gondolataival - mint pl. Te(újság) vannak akik nem. Mint látható kérdést tettem fel pro és kontra érvek hangzottak el.
És mindaddig, míg úgy látom, pártosan működik az Index, finoman felhívom erre az olvasók figyelmét (mert nem biztos, hogy mindenki tudja a kapcsolatokat és az sem, hogy észre veszi. Persze van aki erre azt mondja "teleszarod jobbos hírekkel", nos mindezt csak a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében teszem. És teszem mindaddig, míg:
a/ Ki nem írja az Index fejlécére: Az MSZP online lapja, vagy baloldali online lap, tulajdonos a Wallis,
b/ A közvéleményben nem tudatosul, mint a Népszabóságnál, hogy ez egy baloldali elkötelezettségű lap - ettől még nagyon messze vagyunk.
Köszömöm, hogy maradhatok:-), köszönöm, hogy nem zavarlak. Köszönöm, hogy még levegőt is vehetek, nem csak Népszabadságot.
Köszönöm jól érzem magam, és kívánok magamnak sok türelmet és jó egészséget (Neked is) a "küldetésem, pártfeladatom" elvégzéséhez (én csak véleménynyilvánítási jogom gyakorlásának nevezném)!