Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.01.26 0 0 89
naiv

1. tényleg nem érdekes
2. kapcoslati tőke mindig is volt és kihasználták, akik ki tudták. Ha csak a wallis esetében baj, akkor veled van a baj. Bár fejtsd ki kérlek, hogy ki és mit használt ki.
2.(két kettes van) a csőlátás nem a mi bajunk. Nem kívánom, hogy bárki az én látókörömmel bármit is kezdjen, ergo ha az én akaratom ellenére teszed, nem fogok örülni. Az index csak egy lap. Ha nem tecc=ne olvasd.
3. van ilyen sajtó
4. más is sok éve van az interaktív fórumokon, de engem pl. még sosem tiltottak ki, pedig nem sokkal utánad jöttem a nettóról ide. Pártkatonaság az amit csinálsz. A mindenbe belekötést központi utasításra, rosszabb esetben magadtól.
5 gondola: ott vannak a szimpatizánsaid. Meggyőzhetetlenek, mert olyanok amilyenek. Mint az itteni balosok. Nem az ő látókörüket kell tágítgatni, nincs küldetésed. Írd le amit gondolsz, vitázzunk, de ne tényeken.
6. Irigy vagy. Ez nem baj, szíved joga. Szíved joga, hogy ne szeresd azt a láncot amit leírtál, de mi lenne, ha tennél ellene? Ha nem akarsz marionettfigura lenni (ha már te ilyennek látod a láncot) akkor tegyél ellene.
7. példa volt, hogy mindenbe beleköttök.Nem érdekel, hogy mit tűrsz vagy mit nem.
8.Az első mondatodhoz gratulálok. Atöbbi zöldség, mert ha a népszabira hivatkozol, akkor ezek nem újdonságok, publikusak, akkor mia baj? Nincs sunnyogás.

Előzmény: naiv (73)