No tegnap elértem az elsö pályához, ami kifogott rajtam. Rég voltam már ilyen dühös, tán utoljára akkor, mikor a 45-ös hardcore diablo2 karim elhalálozott egy fagyás miatt.
Node a lényeg : nemtom hanyadik pálya, a feladat : 4 gejzirre épitett turpi.. öö.. turbinát elpusztitani. Szén van 3 helyen is, max emberszámmal termelek, árammal semmi gond, rég 10.000 felett van. Szépen elindulnék már a 10 krokorákommal és 10 rinoangolnámmal, mikor megjelenik egy halom békaakármivel, meg ugyanannyi bálnabaszással, akiket 4 rák is alig bir kinyirni, közben sebeznek akkorát valami ultrahanggal, mint az állat! Hát nemondjam, 3 laborból termeltem az utánpótlást, csak úgy tudtam legyürni a "kis" seregét.
Összes szén elfogyott, gyors utántermelés. Újabb csapat, indulok, mi fogad az elsö kanyarban? Kitaláltad. Még nagyobb bálna + béka sereg. Na ezt eljátszottam még 1x, aztán újrakezdtem.
Csináltam egy teknöcrákot, 33 volt a sebzése tuning nélkül, de 90 a defense. Átlagosnál nagyobb sereg, plusz hangtornyok kitelepitése a sarokra. Már akkor ott várakozott vagy 15 lénnyel.
Nem ecsetelem a fél órás kinlódásomat, amivel megpróbáltam az egyértelmüen csalásból termelt seregét legyürnöm, a lényeg, hogy elfogyott a szenem, elvéreztem.
Ekkor már gyanússá vált a dolog. Kb 2 percenként nyomtam egy radart, hogy megnézzem micsinál. Ahogy legyürtem a seregének a felét, a bázisában futószalagon jöttek ki a laborból a szörnyek (kb 2mp-enként) Ad 1 : ilyen sebességgel nem lehet gyártani, legalábbis nekem. Ad 2 : kb 5 emberrel bányászott szenet.
Köszönöm szépen.
Azért elárulom a megoldást, hogy ti ne törjétek össze az egereteket meg a billentyütöket, mikor a 4. alkalommal sem tudjátok a kib.. csalót lenyomni.
Nem szabad a bázisa ellen menni, kell egy nagyobb csapat (kb 20 lény) aki feltartja a próbálkozásait, és gyorsan szét kell nyomni a turbinákat. Nincsenek erösen védve, kivéve azt, ami mindjárt ott van a szomszédban. Légvédelemmel van körbebástyázva, de egy kaméleon + viziló kombó fel tud "nyalni" odáig, hogy lerombolja a védelmet. Aztán valami madár, pl dögkeselyü + gorilla elég jól sebez.