Sziasztok,
örülök, hogy átmentünk kertészetbe, inkább ez mint a ku....va poltika b....ák meg:))))))
Ha az emberfia kiköltözik a büdös Pestről legalább egy szép kertet csináljon magának. Az mondjuk elég szívás, hogyha melletted egy telek tele van parlagfűvel. Én a nyáron egy kaszával az utcán is irtottam, mert rajtam kívül senkinek sem jut eszébe. Mint általában semmi.
Naszóval, nekünk van egy kétméteres bougainvillaink, most télire bevittük a pincébe ahol átlagban 5 fok van, 3 hetente kap egy kis vizet, viszont ledobálta az összes levelét. Ez normális???
Ugyanakkor a datura meg kis hajtásokat hozott.
Egyébként meg mindenkinek gratulálok a kertjéhez, gyönyőrűek, mi még csak most fogunk hozzáfogni az "építéshez" bár már 2 éve csak túrjuk a földet, most már a szép része következik.
Nincsen valamelyikőtöknek öntözőrendszere is, vagy magatok locsoltok?
És még egy: ha még nem voltatok a New gardenben feltétlenül menjetek el, bár én azt ajánlom, hogy inkább már április körül, mert akkor sokkal szebb minden mint most. Szóval az egyik legnagyobb kertészet (ha nem a legnagyobb) Magyarországon, iszonyú sok növényük van, kicsiktől a több méteres fákig, nagyon profin vannak összeválogatva (a kedvencem: a 2,5m-es bonsai 2,5milláért). A növények egy 20%-kal drágábbak mint máshol, de ötleteket és egyebeket lehet lopni. és nincs is messze, ha a Törökbálinti úton elindultok, át Bálinton, nem elmenni az Auchan felé, hanem balra lekanyarodni a Kamarerdő felé, ott megtaláljátok.
www.newgarden.hu
(nem vagyok érdekelt csak tetszik amit csináltak.)