el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.01.25 0 0 3769
Annyira azért nem teljesen pocsék játékos, hogy az igencsak pénz- és játékoshiánnyal küzködő Sopron ne tegyen egy próbát, hiszen ingyen kapná kölcsön az MTK-tól...nekünk meg ez azért jó, mert pénzt így se - úgy se kapunk érte, fél év múlva lejár a szerződése, (igaz ingyen is igazoltuk) és ingyen mehet ahova akar...viszont addig így fél évig más fizeti legalább a bérét, ha megfelel a próbajátékon. Közepes képességű, de nagyon lelkes, hajtós játékos, én remélem összejön neki...ha nem is a képességével, de a hajtásával és akaratával szimpatikus volt nekem. (azért nem látnám szívesen a kezdőben :o) )
3:2re vertük a Banik Ostravát, kíváncsi vagyok hogy játszott Silva, és lőtt-e gólt...sajnos a kezdő védelemnek Elek, Komlósi, Smilja, Molnár állt fel...Eleket és Komlósít el lehetne már felejteni...mi a fene van Győrivel? Füzit miért vitte fel a középpályára? Kíváncsi vagyok Dani mit produkál a csatársorban. Tudom, hogy ez csak próbálgatás, de 1-2 játékost így is el lehetne felejteni...remélem Ferenczi eligazol...Oroszországba, Üzbegisztánba, Kuala Lumpurba, nekem mindegy, csak el innen. Ja, és Juhászt is viheti magával!

Ch'