kettőötegy Creative Commons License 2003.01.24 0 0 25
Szevasztok!

Na még egy gondolat bántja lelkemet. Sokan vannak akik 40 éves kor környékén(biztos anyagi egzisztencia stb.) ülnek vissza motorra és ezen emberek baromi nagy része choppert választ. Pedig biztosan kényibb lenne egy túragép, az izületeket is védené (markolatfűtés, idomzat, túraszélvédő,ABS, egyéb nyalánkságok) a cuccos, és mégis...
A nyáron még jött a céghez valami rendszeres gyerek egy chopperrel. Szépen leparkolt a parkolóba, amíg benn volt addig beindult az öntöző szisztem, oszt lefröcsizte a gépmadarat. Csávókám jött kifele, majd eldurrant a feje, hogy ez neki 8 óra munka lesz mire megint kiglancolja.(Törpojáca Aprajafalváról) Ott szúrta el, hogy a garázsban kellett volna tartania egész éven át, de honvédségi mintára le is zsirozhatta volna.
Azért beb@szna ha azt lesném állandóan nem kenődött-e el egy szúnyog a lámpabúrán.
Na az ilyen tényleg nem tudom minek motorozik. Vagy lehet, hogy egész évben Alsóörsre tartogatja magát. Utánfutón (természetesen zárt) leviszik a bejáratig, nagy büszkén menetben gurgulázás (KING OF THE ROAD), sóvárgó tekintetek nyugtázása, móka végén föl az utánfutóra, go home.
OFFolás
Szeintem azér a Bravanak jobb a cw-je ,mint egy E30-nak, meg egy picit modernebb is. Oszt ha valójában 195 volt az a 200, akkor mi van. Ez semmi egy olyan 150-es ETZ-hez ami két személlyel, megpakolva megy 120-at:-)))