TudatLan Creative Commons License 2003.01.24 0 0 147
mic414
Nem vagyok biztos benne, hogy itt keleten is rossz a hírneve. Inkább az a baj, hogy _nem jobb_ a hirneve, mint az ún. prezstizs-márkáknak. Idősebb ismerőseimmel(30+) való beszélgetésekből szűrtem le, hogy ők azért vesznek ford focust,golfIVet,opel astrát, mert az 'megbízható minőség'. Amikor kissé mélyebbre ástam, hamar kiderült,hogy semmivel nem tudják ezt megerősíteni. Így ultima ratioként maradt a jól bevált séma: lényegét tekintve ' a szomszédnak is német szekere van'. Egyszerűen a Fiatnak az emberek előítéleteit kell legyőznie és SZVSZ javulni fognak az eladásai Kelet-Európában. Nyugaton okos árpolitikát kell folytatniuk, mert különben a német/francia autógyáraknál dolgozók, a gyárral ilyen-olyan kapcsolatban lévők akkora kedvezménnyel tudják megvenni az új autókat, ami mellett a fiat nem igen tud labdába rúgni.

hug,
sajnálom az öreget, de ha tényleg a fejlődés(nem a globalizáció, hanem az egészséges fejlődés,esetleges szemléletváltás) kerékkötőjévé vált, akkor lehet, hogy a halálával nyer a FIAT.

Előzmény: mic414 (146)